Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Rolstoelkussen

Een rolstoelkussen zijn er in vele varianten en afmetingen net wat u wenst of nodig heeft  Een AD rolstoelkussen zorgt voor meer comfort in uw rolstoel en heeft druk ontlastende werking Lees meer

12 resultaten

Rolstoelkussen

Een rolstoelkussen zijn er in vele varianten en afmetingen net wat u wenst of nodig heeft  Een rolstoelkussen zorgt voor meer comfort in uw rolstoel en heeft druk ontlastende werking.

Verschillen in rolstoelkussen

Zo heb je de standaard koudschuim rolstoelkussens met vaak een ademende hoes, ook zijn er verschillende rolstoelkussens zoals de proform of visco tex rolstoelkussens die licht druk ontlastend zijn en een goed ventilatie hebben zodat het rolstoelkussen niet gaat broeien. Een speciaal Ventisit rolstoelkussen zorgt voor een stevige zit maar zeer comfortabel. Het grote voordeel van dit rolstoelkussen is dat het zeer goed ventileert en erg dun is . De verhouding van de zit en rug wordt hierdoor niet verstoord.

Zit u echt veel in de rolstoel dan is een AD rolstoelkussen vaak wel gewenst zodat u zo comfortabel mogelijk zit en geen last van doorzitplekken krijgt.

Antidecubitus rolstoelkussen

Roho Mosaic Ad Lucht zitkussen is een AD rolstoelkussen dat helemaal naar wens kan worden ingesteld en zorgt voor een goede ventilatie en de juiste ontlasting van het zitvlak. Het zitkussen kan zowel in de rolstoel als in een normale stoel thuis gebruikt worden.

Harley Designer Economy ‘V’ Zitkussen – Rolstoelkussen is een AD kussen dat op basis van traag schuim werkt en ook een druk ontlastende werking heeft.

Herdegen Gelkussen Air 2D – Anti Decubitus Zitkussen is een gelkussen wat zorgt voor een comfortabele zit met een druk ontlastende werking. De gel neemt de vorm van uw lichaam aan en zorgt voor een juist zitcomfort.

Herdegen Antidecubitus Kussen Visco / Gel Sandwich – AD Zitkussen is een AD rolstoelkussen wat opgebouwd is in een combinatie van Gel , memory foam en koudschuim een hierdoor een prettig comfort bied voor preventief AD.

Afmetingen Rolstoelkussen

Rolstoelkussens zijn er in veel verschillende afmetingen gebaseerd op de maten van een rolstoel. Een rolstoelkussen kan natuurlijk ook altijd goed gebruikt worden in uw eetkamerstoel of relax stoel. De meest voorkomende afmeting van rolstoelkussens zijn :

L x B x H

40 x 40 x 6 /8/10 cm

41 x 41 x 6,5 cm

43 x 43 x 6/8/10 cm

45 x 45 x 6,5 cm

46 x 46 x 6/8/10 cm

40 x 46 x 6/8/10 cm

Waar kan ik het rolstoelkussen in toepassen ?

 

 

Rolstoelkussen

Terug naar Rolstoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!