Scoozy Scootmobiel Type C – Het Moderne Alternatief

Bent u opzoek naar een modern vervoersmiddel waarmee u uw vrijheid weer terug krijgt maar wilt u nog niet aan de traditionele scootmobiel ? Ontdek dan het moderne alternatief, de Scoozy C. De Scoozy C is een modern elektrisch vervoermiddel met een innovatief design en eigenschappen.

 

Wissen
Aantal:

Levertijd: Informeer naar de levertijd

Proefrit aanvragenOfferte aanvragen

Beschrijving

Scoozy Scootmobiel Type C  – Het Moderne Alternatief

Bent u opzoek naar een modern vervoersmiddel waarmee u uw vrijheid weer terug krijgt maar wilt u nog niet aan de traditionele scootmobiel ? Ontdek dan het moderne alternatief, de Scoozy C. De Scoozy C is een modern elektrisch vervoermiddel met een innovatief design en eigenschappen. Ervaar de vrijheid van elektrische mobiliteit onder alle omstandigheden. De luxe zitting en open structuur zorgen voor veel beenruimte en een open persoonlijkheid. Bekijk onderaan deze pagina een demonstratiefilm van de Scoozy om een indruk te krijgen.

Waar Onderscheid De Scoozy Type C Zich In ?

Scoozy onderscheidt zich ten opzichte van andere merken scootmobiel voornamelijk op het gebied van veiligheid en design. Zo heeft Scoozy een aantal unieke specificaties zoals de onafhankelijke vering voor, vier grote wielen met een laag zwaartepunt en een joystickbesturing met actieve rem en een bochtenbegrenzer. Deze specificaties maken Scoozy tot een veilig, wendbaar en stabiel vervoermiddel met een moderne look.

Voorraad en test rijden

U kunt bij ons de Scoozy C testen en uitproberen in een rustige omgeving. De levering van een door u bestelde Scoozy zit tussen de 5 en 14 dagen, afhankelijk van de voorraad bij de fabrikant en de door u samengestelde Scoozy. Zo weet u zeker dat u altijd een compleet nieuw product krijgt en hagelnieuw is . Ons demomodel houden we daarom beschikbaar in de winkel zodat iedereen te allen tijde kan binnen lopen om te testen en de Scoozy uit te proberen.

50 TOT 100KM BEREIKVEILIGE JOYSTICKBESTURINGCATCHY DESIGNALLROAD RIJKWALITEIT
Op het display is altijd een actuele status van het bereik in kilometers te zien, zo weet je waar je aan toe bent.Snelheid en draaicirkel passen zich aan. Het begrensde stuursysteem beschermt je tegen het maken van een te scherpe bocht op hogere snelheid.Scoozy is uniek – en dat geldt zeker ook voor haar design. Scoozy heeft vormen die je nooit eerder hebt gezien en valt extra op in het verkeer door deDe 4 grote 16 inch wielen samen met krachtige aandrijving geeft maximale stabiliteit en tractie op elke ondergrond.
De lithium-ion accu gaat gegarandeerd lang mee. Standaard voor 50 km bereik optioneel 100 km De joystickbesturing met een actieve rem geeft controle en bieden échte actieve veiligheid. Bepalend voor deze vormen is de functie: bescherming zonder dat die je vrijheid beperkt. De semi-onafhankelijke vering en ergonomisch gevormde zitkuip direct boven het lage zwaartepunt maken een rit met Scoozy comfortabel.

Unieke wegligging

Scoozy C is uniek met een expressief design, gebruikt innovatieve elektrische aandrijftechnologie en is gemaakt om er spontaan op uit te trekken. Met de semi onafhankelijk vering is geen ondergrond een probleem en komt de Scoozy C overal waar u heen wilt. Het unieke en veilige besturingssysteem en icm de modernste technieken maakt de Scoozy C een uniek en zeer comfortabel vervoersmiddel.

GEEFT ZEKERHEID

 • Design en technologie vormen een perfecte match: bescherming zonder dat die je vrijheid beperkt.
 • Het besturingssysteem met de joystick samen met de 4 grote wielen en stuurhoek begrenzing zorgen ervoor dat je gecontroleerd en vol vertrouwen kunt rijden, waar je ook heen gaat.

BRENGT JE VERDER

 • Ongeëvenaarde innovatie door standaarduitrusting met een lithium-ion accu met een constant groot bereik.
 • Door het regeneratief remsysteem gaat Scoozy slim om met de energie.
 • Op het display kun je zien hoeveel kilometer je nog kunt rijden: zo weet je altijd waar je aan toe bent.

BRENGT JE OVERAL

 • Met scoozy kun je overal naartoe waar je wilt. Door een combinatie van onafhankelijke vering, een laag zwaartepunt en vierwielaandrijving rijd je net zo comfortabel door de stad als over lastige paden in het bos.
 • Het open ontwerp biedt direct contact met je omgeving en hierdoor geniet je optimaal van je rit.

scoozy c uitstappen

In En Uitstappen Op De Scoozy C

Door de armleuning zijwaarts open te klappen heeft u een grote ruimte om in en uit te stappen . De Scoozy is beveiligd dat deze altijd gesloten moet zijn om te kunnen rijden. Wanneer u 1 van de armleuningen opent zullen de voorwielen van u wegdraaien om zo nog een grotere opening te krijgen om in en uit te stappen.

Besturing van de Scoozy C

De Scoozy C wordt bestuurd door een Joystick met een actieve rem. De scoozy heeft verschillende rijstanden met een maximale snelheid van 15 km/u . Het veilige remsysteem gaat goed om met energie. Dit houd in dat de scootmobiel op meerdere manieren kan remmen . De actieve rem houd in dat wanneer u de joystick snel naar achteren trekt wat een normale menselijke reflex is als er in een split second geremd moet worden de scoozy ook snel tot stilstand komt en de rem wordt geactiveerd. Dit in tegenstelling tot een scootmobiel waarbij het gas moet worden los gelaten om te remmen.

De 5 manieren van remmen met de Scoozy C

1. Scoozy rolt langzaam uit door de joystick terug te brengen naar de middenpositie/nulstand.

2. Door de Joystick tijdens het naar voren rijden (in speedmode) naar achter te trekken rem je actief en kom je sneller tot stilstand.

3+4. Er zijn 2 manieren om een noodstop te maken door de rode knop op het bedieningspaneel in te drukken of de voorste knop op de joystick.

5. De motoren stoppen er direct mee door op de aan/uitschakelaar te drukken, maar dit wordt sterk afgeraden en enkel als laatste redmiddel in te zetten.

Product film van de nieuwe Scoozy C

In de onderstaande productfilm krijgt u een indruk van het rijden op de Scoozy C en het grote bereik doordat deze op bijna alle ondergronden uit de voeten kan. Graag zelf test rijden ? Kom langs in onze showroom in Neede en probeer de unieke Scoozy ! Komt u van ver ? Belt u dan van te voren om teleurstellingen te voorkomen.

Specificatie Scoozy C

Merk : Scoozy                                   Snelheid : 15 km/u

Type : Type C                                    Afstand : 50 of 100 lm

Lengte : 135 cm                                 Aandrijving : 1400W

Breedte : 68 cm                                 Accu : Li-ion 48V, 33.8 – 67.6

Obstakelhoogte : 10 cm                    Laadtijd : 8 km per laaduur

Hellingshoek : 10 graden                    Voldoet aan : EN 12184 klasse C

Opties : Op aanvraag

Officiële Dealer Scoozy C Scootmobiel

Als officiële dealer van de Scoozy C scootmobiel zijn wij uw dealer voor de regio Overijssel en Gelderland. Wij leveren de Scoozy door heel Nederland gratis aan huis. Komt u bijvoorbeeld uit Groningen ?In Groningen zit helaas geen Scoozy dealer ,  hierdoor kunt u ook bij ons terecht als uw dealer voor de regio en bent u van harte welkom in onze showroom om kennis te maken met de Scoozy C scootmobiel.

Wilt u graag een afspraak maken aangezien u van ver komt ? Neemt u contact op met onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Kenmerken
 • De nieuwste Scoozy C - Het moderne alternatief voor de scootmobiel
 • Onafhankelijke ophanging op de voorwielen
 • Besturing met een Joystick
 • Max 15 km/u instelbaar
 • Actieradius 50 of 100 km
 • Officiële Dealer Scoozy C
 • Besturing links of rechts mogelijk
 • Stoel hoogte instelbaar
 • Regeneratief remsysteem
 • Geheel voorzien van LED verlichting
 • Grote 16 inch wielen
 • Ergonomisch gevormde zitkuip
 • Verschillende opties mogelijk
Specificaties
 • Merk: Scoozy
 • Type: Type C
 • Accu: Li-ion 48V, 33.8 - 50 km bereik, Li-ion 48V, 67.6 Ah - 100 km bereik
 • Snelheid: Max 15 km/u instelbaar
 • Motor: 1400W Transaxle motor
 • Noodknop: Ja
 • Besturingssyteem: Joystick control pannel
 • Bereik: 100 km, 50 km
 • Oplaadtijd: 8 km bereik per laaduur
 • Banden: 4 x 16 * 2,5” (62 – 305)
 • Bochtenbegrenzer: Ja op snelheid instelbaar
 • Bodemvrijheid: 10 cm
 • Maximaal Gebruikersgewicht: 150 Kg
 • Helling: 10 graden
 • Keurmerk: EN 12184 klasse C
 • Uitvoering: Scoozy C - Bereik 100 km, Scoozy C - Bereik 50 km

Scoozy Scootmobiel Type C – Het Moderne Alternatief

Bent u opzoek naar een modern vervoersmiddel waarmee u uw vrijheid weer terug krijgt maar wilt u nog niet aan de traditionele scootmobiel ? Ontdek dan het moderne alternatief, de Scoozy C. De Scoozy C is een modern elektrisch vervoermiddel met een innovatief design en eigenschappen.

 

Wissen
Aantal:

Levertijd: Informeer naar de levertijd

Proefrit aanvragenOfferte aanvragen
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Gratis Proefrit Aan Huis Of In Onze Showroom

Vraag hier u gratis en vrijblijvende proefrit aan huis aan of maak een afspraak in onze showroom en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Demonstratie aanvragen