Spiegel Sitgo

Wissen
Aantal:

Levertijd: Informeer naar de levertijd

Beschrijving

Deze spiegel is gemaakt voor de Sitgo loopfiets en wordt om de stuurbuis gemonteerd. Bij de Sitgo Ultimate zit standaard al een linker spiegel bij levering en kan optioneel de rechter apart worden bij besteld. Bij de Sitgo City Classic wordt standaard geen spiegel geleverd en kan zowel links als rechts apart worden bij besteld.

De fietsspiegel heeft een hoogwaardige kunststof behuizing en steun. De spiegel is gemaakt van onbreekbaar glas en verweert niet. De kwaliteit van de fietsspiegel kunststof zal behouden blijven omdat de bouten en metalen onderdelen roestvrij zijn. De hoek van de spiegel is met de hand instelbaar zodat u deze kunt stellen zoals u wilt.

Specificaties
  • Merk: SitGo
  • Type: Spiegel Links, Spiegel rechts

Spiegel Sitgo

Wissen
Aantal:

Levertijd: Informeer naar de levertijd

Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Gratis Proefrit Aan Huis Of In Onze Showroom

Vraag hier u gratis en vrijblijvende proefrit aan huis aan of maak een afspraak in onze showroom en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Demonstratie aanvragen