Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Grootcijfer Wekker

Een grootcijfer wekker is zeer ideaal voor senioren en slechtzienden. Deze wordt gebruikt als wekker maar soms ook als duidelijke vaste klok in de woonkamer. Lees meer

4 resultaten

Grootcijfer Wekker

Een grootcijfer wekker is zeer ideaal voor senioren en slechtzienden. Deze wordt gebruikt als wekker maar soms ook als duidelijke vaste klok in de woonkamer. De grootcijfer wekker hebben grote duidelijke cijfers die in een hoog contrast worden weergegeven. Dit kan zowel digitaal waarbij de verlichting vaak dimbaar is voor de nacht als analoog. Bij een grootcijfer analoge klok worden de cijfers vaak zwart dikgedrukt met duidelijke wijzers die op een heldere witte achtergrond lopen. Zo is er een duidelijk en helder contrast en springen de cijfers en de wijzers er nog meer uit.

Grootcijfer Wekker Online Of In de Showroom Kopen

Zowel online als in de showroom hebben wij onze grootcijfer wekkers op voorraad staan zodat deze snel geleverd kunnen worden. In onze showroom hebben wij deze voor u uitgestald staan zodat u deze in werking kunt bekijken en meteen de grootte en helderheid goed kunt zien.

Wekkers voor Senioren En Slechtzienden

Terug naar Wekkers
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!