Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Sprekende Wekker

Een sprekende wekker heeft een duidelijke contrast in cijfers en achtergrond en een spreek functie. Zo is deze wekker zeer geschikt voor blinden en slechtzienden Lees meer

4 resultaten

Sprekende Wekker

Een sprekende wekker heeft een duidelijke contrast in cijfers en achtergrond en een spreek functie. Zo is deze wekker zeer geschikt voor blinden en slechtzienden. Onze sprekende wekkers zijn altijd Nederlands sprekend. De wekkers spreken zeer duidelijk en zijn eenvoudig bedienbaar en instelbaar. Zo is verslapen verleden tijd en wordt u altijd optijd gewekt. Een sprekende wekker heeft ook vaak een grote knop als u bijvoorbeeld wilt weten hoe laat het is u deze kunt indrukken en de wekker de tijd uitspreekt. Bij sommige modellen wordt ook de datum en dagdeel vermeld zodat een duidelijk en helder plaatje geeft.

Verschillende Soorten Sprekende Wekkers

Onze sprekende wekkers zijn er in verschillende uitvoeringen van analoge wekker tot digitale wekker of 1 grote knop die makkelijk op de tast te vinden is. Het instellen kan helemaal op spraak zodat u kunt horen wat u aan het doen bent. Allemaal hebben ze tast knoppen zodat deze duidelijk voelbaar zijn. Met de drukknop wekker / klok heeft u 1 grote duidelijke tast knop waarmee u op geen verkeerde knop kunt drukken.

Wekkers voor senioren , slechtzienden en blinden

Terug naar Wekkers
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline