Handicare 1100 – De Slankste Rechte Traplift

De Handicare 100 traplift voor een rechte trap is het slankste model verkrijgbaar op de markt die bovendien geplaatst wordt op een vetvrije en stof vrije rails. Vraag een gratis en vrijblijvend traplift advies gesprek aan via de onderstaande offerte of demonstratieknop.

Aantal:
Offerte aanvragenDemonstratie aanvragen

Beschrijving

De Handicare 100 traplift voor een rechte trap is het slankste model verkrijgbaar op de markt die bovendien geplaatst wordt op een vetvrije en stof vrije rails. Super eenvoudig schoon te houden dus. Door zijn slanke design en uitvoering neemt hij minder ruimte in dan een normale traplift en houd u maximale ruimte om te lopen op de trap over. Om nog meer ruimte te besparen kan de traplift wanneer deze niet in gebruik is ook de stoellift, de armleuningen en de voetsteun opvouwen. De stoel van de traplift voor een rechte trap draait automatisch op de bovenste verdieping zodat u veilig in en uit kunt stappen. Standaard is deze traplift ontwikkeld aan de hoogste veiligheidsnormen en zit deze vol met sensoren dat deze bijvoorbeeld stopt als er obstakels op de trap liggen.

De Handicare 100 Rechte Traplift In Beeld

Gratis En Vrijblijvend Traplift Advies Gesprek Bij U Thuis

Een traplift is maatwerk aangezien elke woonsituatie en persoonlijke wensen anders zijn, daarom is het ook moeilijk om een prijs voor een traplift aan te geven maar voor het idee is het mogelijk een rechte traplift te plaatsen  vanaf 2750,- . Een adviseur kan u adviseren over wat bij u past en wat overleggen aan de hand van uw wensen wat de mogelijkheden zijn. Hij meet de trap dan in en brengt een offerte uit voor de gekozen opties en plaatsing van de traplift. Dit is altijd gratis en vrijblijvend wat u ook doet , hier zitten dus nooit geen kosten aan.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak voor gratis en vrijblijvend advies aan huis kunt u het offerte of demonstratieformulier invullen, onze adviseur in trapliften neemt dan binnen 1 werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen om alles door te nemen. Natuurlijk kunt u ook uw gegevens aan onze klantenservice doorgeven op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl.

Rechte Traplift Van Begin Tot Eind

Een demonstratiefilm hoe het ongeveer in zijn werk gaat van eerste advies gesprek tot plaatsingen in gebruik nemen van de rechte traplift

.

Kenmerken
  • Gratis en vrijblijvend traplift advies gesprek aan huis
  • Slankste rechte traplift op de markt
  • Geschikt voor rechte trappen
  • Verschillende stoelen mogelijk
  • Veel mogelijke oplossingen
  • Snel geïnstalleerd en geleverd
  • Veel opties naar wens mogelijk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handicare 1100 – De Slankste Rechte Traplift” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handicare 1100 – De Slankste Rechte Traplift

De Handicare 100 traplift voor een rechte trap is het slankste model verkrijgbaar op de markt die bovendien geplaatst wordt op een vetvrije en stof vrije rails. Vraag een gratis en vrijblijvend traplift advies gesprek aan via de onderstaande offerte of demonstratieknop.

Aantal:
Offerte aanvragenDemonstratie aanvragen
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Gratis Proefrit Aan Huis

Graag een proefrit met een scootmobiel of elektrische rolstoel aan huis ? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0545-296368 of maakt direct een gratis afspraak via onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw gewenste afspraak in te plannen!. Geeft in het opmerkingen veld aan om welke producten het gaat. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.