Handicare Freecurce Traplift Voor Trap Met Bochten

De meeste verkochte traplift voor een trap met bochten is de Handicare Freecure. Deze unieke traplift leent zich voor bijna elke situatie en is zowel geschikt voor een binnen bocht als een buitenbocht of een trap met een plateau stop met meerdere verdiepingen. Vraag een gratis en vrijblijvend advies gesprek aan via de onderstaande offerte of demonstratieknop.

Aantal:
Offerte aanvragenDemonstratie aanvragen

Beschrijving

De meeste verkochte traplift voor een trap met bochten is de Handicare Freecure. Deze unieke traplift leent zich voor bijna elke situatie en is zowel geschikt voor een binnen bocht als een buitenbocht of een trap met een plateau stop met meerdere verdiepingen. Deze slanke traplift is ontwikkeld volgens de hoogste veiligheidsnormen en wordt zeer compleet geleverd. Zijn uitstekende prijs / kwaliteit verhouding en mogelijkheid om bijna overal toe te passen maakt dit de meest verkochte traplift voor een trap met bochten.

Demonstratiefilm Handicare Freecurve Traplift

Thuis Traplift Advies Op Maat

Elke situatie is natuurlijk anders en dient persoonlijk benaderd te worden , Elke trap heeft een eigen oplossing nodig maar ook elk persoon heeft andere van bijvoorbeeld stoel en kleuren. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren en de adviseur de situatie goed in beeld kan brengen om een advies op maat uit te brengen. Dit gebeurt geheel gratis en vrijblijvend. De adviseur bekijkt thuis uw situatie en geeft een advies in overleg met uw wensen. Hierna brengt deze een offerte uit en kan u eventueel wat tips geven voor het aanvragen van een traplift bij het WMO loket van uw gemeente. U bepaalt zelf wat u met deze offerte doet, gaat u hiermee door dan komt het vervolg traject in beeld en kan er vrij snel een traplift geplaatst worden. Wilt u hier geen gebruik van maken of nog even mee wachten is dit ook geen probleem een advies gesprek en offerte is altijd gratis en vrijblijvend.

Voor het maken van een afspraak voor een thuis advies kunt u het offerte formulier of de demonstratie knop aanklikken hierboven in beeld. Een traplift expert neemt dan met gemiddeld 1 werkdag contact met u op voor het maken van een afspraak . U kunt ook uw gegevens mailen of bellen  naar onze klantenservice via info@totalezorgwinkel.nl of 0545-296368. Wij zorgen ervoor dat u dan wordt terug gebeld door een traplift expert.

Hoe Gaat Het Aanvragen Van Een Traplift In Zijn Werk

Hieronder ziet u een demonstratiefilm van hoe het proces van een advies aan huis tot het plaatsen van de traplift ongeveer in zijn werk gaat en krijgt u een goed beeld van de werkwijze

Verschillende Stoelen Op De Handicare Freecurve Traplift

Bij deze unieke traplift zijn een ruime keuze uit stoelen afhankelijk van uw situatie , zo kunt u kiezen uit 3 soorten stoelen met bijvoorbeeld de optie voor automatisch draaien of een opklapbare voetenplank. Onze adviseur legt u graag hierover meer uit.

 

Kenmerken
  • Vraag gratis en vrijblijvend advies aan huis via het offerte of demonstratie formulier
  • Meest verkocht traplift voor een trap met bochten
  • Voor bijna elke trap een oplossing
  • Keuze uit verschillende stoelen en opties
  • Standaard zeer compleet geleverd
  • Uitstekende prijs kwaliteit verhouding
  • Voldoet aan de strengste veiligheidsnormen
  • Zeer simpele en eenvoudige bediening

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handicare Freecurce Traplift Voor Trap Met Bochten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handicare Freecurce Traplift Voor Trap Met Bochten

De meeste verkochte traplift voor een trap met bochten is de Handicare Freecure. Deze unieke traplift leent zich voor bijna elke situatie en is zowel geschikt voor een binnen bocht als een buitenbocht of een trap met een plateau stop met meerdere verdiepingen. Vraag een gratis en vrijblijvend advies gesprek aan via de onderstaande offerte of demonstratieknop.

Aantal:
Offerte aanvragenDemonstratie aanvragen
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Gratis Proefrit Aan Huis

Graag een proefrit met een scootmobiel of elektrische rolstoel aan huis ? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0545-296368 of maakt direct een gratis afspraak via onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw gewenste afspraak in te plannen!. Geeft in het opmerkingen veld aan om welke producten het gaat. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.