Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Bloedsuikermeter

Een bloedsuiker meter is een apparaat dat kan meten hoeveel bloedsuiker op het moment in uw bloed zit. Een bloedsuikermeter wordt ook wel een glucosemeter genoemd. Lees meer

3 resultaten

Bloedsuikermeter

Een bloedsuiker meter is een apparaat dat kan meten hoeveel bloedsuiker op het moment in uw bloed zit. Een bloedsuikermeter wordt ook wel een glucosemeter genoemd. Om de hoeveelheid suiker in uw bloed te meten moet er een druppel bloed worden gebruikt. Deze druppel bloed gaat op een meetstrip en wordt in de glucosemeter gedaan. Deze meter laat na een aantal seconden op het digitale scherm de uitslag van de meting zien. De test strips voor het meten en de lancetten voor het prikken zitten in het starters pakket van de bloedsuikermeter en zijn daarna apart verkrijgbaar.

Lancetten voor de bloedsuikermeter

Bloedprikken kan soms erg vervelend zijn en is niet prettig om te doen. Contour heeft speciale lancetten ontwikkeld voor het prikken zodat u minder pijn en minder blauwe plekken heeft van het bloed prikken voor de bloedsuikermeter. Deze zijn los verkrijgbaar per 200 stuks in verschillende kleuren zodat u er aan herinnert wordt een lancett te wisselen na gebruik.

Meetstrips Bloedsuikermeter

Bij het meten van uw bloedsuiker heeft u speciale meetstrips nodig die bij uw bloedsuikermeter passen. Per meting heeft u een meetstrip nodig waar u een druppel bloed op plaatst en in de glucosemeter stopt. Bij in het starterspakket van de bloedsuikermeter zitten standaard een aantal teststrips en deze zijn na die tijd los bij te bestellen.

Ander Hulpmiddelen Voor Meten En Wegen

 

Terug naar Meten & Wegen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline