Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Anatomische Elleboogkrukken

Anatomische elleboogkrukken hebben een voorgevormd handvat voor de linker en rechterhand wat zorgt voor een betere drukverdeling van de handpalm. Zo heeft u minder druk op de binnenkant van de hand en wordt deze verspreid pover de handpalm. Lees meer

7 resultaten

Anatomische elleboogkrukken

Anatomische elleboogkrukken hebben een voorgevormd handvat voor de linker en rechterhand wat zorgt voor een betere drukverdeling van de handpalm. Zo heeft u minder druk op de binnenkant van de hand en wordt deze verspreid pover de handpalm. Ook zijn dit vaak zachte handvatten die prettig aanvoelen en een goede grip geven. De grootte van het anatomische handvat verschilt vaak per merk en type en is net wat u prettig vind. De manchetten van een elleboogkruk met anatomisch handvat zijn van half open zodat deze nog wel blijven hangen als u iets wilt pakken bijvoorbeeld en de elleboogkruk even los laat. Tevens zijn deze in hoogte verstelbaar net als de gehele elleboogkruk in hoogte instelbaar is naar de hoogte van uw lichaam.

Verschillen in anatomische elleboogkrukken

De grote verschillen per type elleboogkruk zit hem in de maximale belasting van de krukken, de hoogte die instelbaar is en de grootte van het anatomische handvat. Bij sommige types zit ook nog een extra anti rammel wartel zodat de elleboogkruk zo stil mogelijk loopt.

Bekijk ons gehele assortiment elleboogkrukken

Terug naar Elleboogkrukken
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline