Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Joyrider Rolstoel Accessoires

De Joyrider elektrische rolstoel is helemaal naar wens af te maken met verschillende accessoires zodat u deze naar wens kun samenstellen. Lees meer

22 resultaten

Joyrider Rolstoel Accessoires

De Joyrider elektrische rolstoel is helemaal naar wens af te maken met verschillende accessoires zodat u deze naar wens kun samenstellen. Hierbij kunt u denken aan een rolstoeltas aan de rugleuning of bijvoorbeeld een mandje onder de zitting. Een veel voorkomende accessoire zijn de massieve anti-lek banden. Deze doen qua comfort bijna niks onder voor de luchtbanden maar hebben de eigenschap dat deze bijna niet slijten en nooit lek gaan. Zo kunt u dus nooit met een lekke band komen te staan en altijd uw tripje vervolgen.  Voor veel mensen is het nodig een wandelstok, elleboogkruk of eiffeltje mee te nemen op de Joyrider zodat als men moet uitstappen de nodige steun bij de hand heeft . Een wandelstokhouder, elleboogkrukhouder of steun voor een eiffel zijn dan ook veel voorkomende opties en worden er door ons gratis voor u opgezet. Besteld u deze later zelf dan is dit natuurlijk ook makkelijk zelf te doen of u komt langs bij onze showroom en wij monteren deze voor u.

Voorraad Accessoires Joyrider opvouwbare elektrische rolstoel

Wij hebben de Joyrider rolstoel en alle accessoires standaard op voorraad en deze kunnen snel geleverd worden. Komt u in onze showroom dan kunt u deze meteen meenemen of monteren wij deze er voor u gratis op . Besteld u online dan wordt deze voor 13.00 besteld dezelfde dag nog verzonden.

Ontdek de Joyrider Opvouwbare Elektrische Rolstoel

 

Terug naar e-Ability Joyrider Rolstoel & Accessoires En Onderdelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!