Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Relync R2 Opvouwbare Scootmobiel

De Relync opvouwbare scootmobiel is de meeste compacte scootmobiel die er bestaat. Binnen 5 seconden is deze in en uit te vouwen en mee te nemen in vliegtuig , auto, trein , boot of tram. Ingeklapt kunt u de Relync scootmobiel als een trolley achter u aanrijden. Lees meer

7 resultaten

Relync R2 Opvouwbare Scootmobiel – Lichtgewicht

De Relync opvouwbare scootmobiel is de meeste compacte scootmobiel die er bestaat. Binnen 5 seconden is deze in en uit te vouwen en mee te nemen in vliegtuig , auto, trein , boot of tram. Ingeklapt kunt u de Relync scootmobiel als een trolley achter u aanrijden.  Door deze scootmobiel kunt u weer heen gaan waar u wilt en krijgt u uw vrijheid terug.

Relync R2 Nieuwe Type

De Relync R2 is de opvolger en verbeterde versie van de R1. Deze is zowel technisch als qua materiaal sterk verbeterd en voorzien van een krachtige motor die op vele ondergronden uit de voeten kan. De scootmobiel is voor zien van een lithium accu die van leeg naar vol binnen 4 uur helemaal opgeladen is en een bereik van circa 15 km geeft. Optioneel kunt u nog een tweede accu in de scootmobiel plaatsen voor een bereik van 30 km. Ook kunnen de accu’s altijd kort worden geladen zonder dat dit schade aan de accu geeft.

Vliegen met de Relync R2 opvouwbare scootmobiel lichtgewicht

De Relync R2 is speciaal ontworpen zodat deze ook mee mag in het vliegtuig. De accu’s zijn onder de waarde die worden gehanteerd voor het internationale vliegverkeer . In de handleiding staat een speciaal MSDS raport dat u nodig heeft voor het vliegen en dat aantoont wat de waarde van de accu is.

Compact van afmeting

De scootmobiel is de kleinste die opgevouwen op de markt verkrijgbaar is en past in bijna iedere auto. In een auto met een beetje diepe kofferbak passen er ook twee in . Gebruikt u de trolley functie wat een gemak geeft bij het instappen in de tram of trein.

Comfort Van De Relync Opvouwbare Scootmobiel

De Relync heeft een gepolsterde zitting en rugleuning wat een fijn zit comfort geeft . De achterbanden zijn van lucht wat zorgt voor demping tijdens het rijden. Tevens zijn deze vrij groot zodat u met gemak over oneffenheden en obstakels rijd.Door de aandrijving in het voorwiel geeft deze een sterke trekkracht waardoor rijden op vele ondergronden mogelijk is .

Opvouwbare Scootmobiel

Terug naar Opvouwbare Scootmobielen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline