MK AMG Scootmobiel Accu 100 Ah – 12V

Door onze jarenlange ervaring werken wij alleen met hoge kwaliteit accu’s voor scootmobielen. Zodat u optimaal rendement van uw scootmobiel accu’s heeft. De MK scootmobiel accu 100 Ah 12V  is geschikt voor diepe ontlading en 100% onderhoudsvrij.

Aantal:

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Beschrijving

MK AMG Scootmobiel Accu 100 Ah – 12V

Door onze jarenlange ervaring werken wij alleen met hoge kwaliteit accu’s voor scootmobielen. Zodat u optimaal rendement van uw scootmobiel accu’s heeft. De MK scootmobiel accu 100 Ah 12V  is geschikt voor diepe ontlading en 100% onderhoudsvrij. De scootmobiel accu is eenvoudig aan te sluiten op de scootmobiel met de mee geleverde bouten.  Mocht u er niet uitkomen dan kunt u altijd bij ons langs komen en wij zullen deze gratis voor u plaatsen.

Twee Accu’s Per Scootmobiel

Een Scootmobiel is altijd voorzien van twee accu’s die samen voor 24 Volt zorgen. Kijkt u goed naar de afmetingen of de gekozen accu’s in uw scootmobiel passen. U heeft er dus altijd twee nodig ! Op de huidige accu’s in uw scootmobiel staat ook altijd het Ah vermeld . Dit correspondeert ook altijd met het formaat, staat hier 100 of 105 Ah op dan passen de nieuwe MK 100Ah ook gewoon in uw scootmobiel. Weet u het niet zeker neemt u dan contact op met onze klantenservice en wij kijken met u mee.

Levensduur van de MK scootmobiel accu AMG 12 Volt 100 Ampère

De levensduur van de scootmobiel accu is afhankelijk van het laadgedrag van de gebruiker  en het in de winter vorstvrij houden van de scootmobiel accu’s.  Door zorgvuldig te laden kunt u de levensduur van de scootmobiel accu aanzienlijk verlengen.

Welke afstand kan ik rijden met  100 Ah accu’s ?

Dit is een vraag die wij vaak voorbij horen komen maar waar geen exact antwoord op gegeven kan worden. Er spelen bij het actieradius een aantal factoren mee die van belang zijn, zoals het gewicht van de scootmobiel, gebruikersgewicht, de weerstand van de weg / wind ect. Om u een indicatie te geven kunt u met een 100 Ampère accu ongeveer tussen de 50 en 65 km rijden.

Garantie en voorwaarden van de scootmobiel accu’s 100 Ah

Op nieuwe scootmobiel accu’s geven wij een garantie van 6 maanden op fabrieks en materiaalfouten. Dit is alleen geldig wanneer de accu op de juiste manier onderhouden is. Het opladen via een verkeerde lader, het telkens onderbreken van het laadproces, het niet tijd opladen of het niet houden aan de aanwijzingen van gebruiksaanwijzing zorgen ervoor dat de garantie vervalt en u hier geen aanspraak meer op kunt maken.

Deze AMG scootmobiel accu is o.a geschikt voor de onderstaande scootmobielen. Op uw “oude accu’s ” staat ook altijd het aantal ampère vermeld. Mocht u niet zeker van uw zaak zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen of ons een foto sturen.

Onder andere geschikte scootmobielen:

MK Scootmobiel accu AGM batterij 12 Volt 100 Ah

Kenmerken
 • MK AMG scootmobiel accu 100 Ah - 12V
 • 1 Van de grootste accu's verkrijgbaar voor een scootmobiel
 • Altijd 2 accu's nodig voor uw scootmobiel
 • 100 % Onderhouds vrije accu's
 • Wordt per stuk geleverd
 • Gratis montage in onze showroom
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Geschikt voor meerdere scootmobielen, bekijk uw huidige accu's en afmetingen
 • Van Het kwaliteit 's merk MK
Specificaties
 • Merk: MK
 • Type: AMG accu 100 Ah - 12V
 • Lengte: 30.7 cm
 • Breedte: 16.8 cm
 • Hoogte: 21,5 cm
 • Aantal: 1 Stuk, 2 Stuks
 • Wordt geleverd: Per 1 stuk of per 2 stuks afhankelijk van uw bestelling
 • Gewicht: 30.9 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MK AMG Scootmobiel Accu 100 Ah – 12V” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MK AMG Scootmobiel Accu 100 Ah – 12V

Door onze jarenlange ervaring werken wij alleen met hoge kwaliteit accu’s voor scootmobielen. Zodat u optimaal rendement van uw scootmobiel accu’s heeft. De MK scootmobiel accu 100 Ah 12V  is geschikt voor diepe ontlading en 100% onderhoudsvrij.

Aantal:

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Gratis Proefrit Aan Huis

Graag een proefrit met een scootmobiel of elektrische rolstoel aan huis ? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0545-296368 of maakt direct een gratis afspraak via onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw gewenste afspraak in te plannen!. Geeft in het opmerkingen veld aan om welke producten het gaat. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.