Move Scootmobiel Accu – AMG 12 Volt 105Ah

Door onze jarenlange ervaring werken wij alleen met hoge kwaliteit accu’s voor scootmobielen. Zodat u optimaal rendement van uw scootmobiel accu’s heeft. De AMG 12 Volt 105Ah accu is geschikt voor diepe ontlading en 100% onderhoudsvrij.

Wissen
Aantal:

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Beschrijving

Scootmobiel accu AGM 12 Volt 105Ah

Door onze jarenlange ervaring werken wij alleen met hoge kwaliteit accu’s voor scootmobielen. Zodat u optimaal rendement van uw scootmobiel accu’s heeft.  De AMG 2 Volt 105 Ah accu is geschikt voor diepe ontlading en 100% onderhoudsvrij. De scootmobiel accu is eenvoudig aan te sluiten op de scootmobiel met de mee geleverde bouten.  Mocht u er niet uitkomen dan kunt u altijd bij ons langs komen en wij zullen deze gratis voor u plaatsen.

Twee Accu’s Per Scootmobiel

Een Scootmobiel is altijd voorzien van twee accu’s die samen voor 24 Volt zorgen. Kijkt u goed naar de afmetingen of de gekozen accu’s in uw scootmobiel passen. U heeft er dus altijd twee nodig ! Op de huidige accu’s in uw scootmobiel staat ook altijd het Ah vermeld . Dit correspondeert ook altijd met het formaat, staat hier 105Ah op dan passen de nieuwe Move 105 Ah ook gewoon in uw scootmobiel. Weet u het niet zeker neemt u dan contact op met onze klantenservice en wij kijken met u mee.

Levensduur van de scootmobiel accu AMG 12 Volt 105 Ampère

De levensduur van de scootmobiel accu is afhankelijk van het laadgedrag van de gebruiker  en het in de winter vorstvrij houden van de scootmobiel accu’s.  Door zorgvuldig te laden kunt u de levensduur van de scootmobiel accu aanzienlijk verlengen.

Welke afstand kan ik rijden met  105 Ah accu’s ?

Dit is een vraag die wij vaak voorbij horen komen maar waar geen exact antwoord op gegeven kan worden. Er spelen bij het actieradius een aantal factoren mee die van belang zijn, zoals het gewicht van de scootmobiel, gebruikersgewicht, de weerstand van de weg / wind ect. Om u een indicatie te geven kunt u met een 105 Ampère accu ongeveer tussen de 60 en 80 km rijden.

Garantie en voorwaarden van de scootmobiel accu’s 105 Ah

Op nieuwe scootmobiel accu’s geven wij een garantie van 6 maanden op fabrieks en materiaalfouten. Dit is alleen geldig wanneer de accu op de juiste manier onderhouden is. Het opladen via een verkeerde lader, het telkens onderbreken van het laadproces, het niet tijd opladen of het niet houden aan de aanwijzingen van gebruiksaanwijzing zorgen ervoor dat de garantie vervalt en u hier geen aanspraak meer op kunt maken.

Deze AMG scootmobiel accu is o.a geschikt voor de onderstaande scootmobielen. Op uw “oude accu’s ” staat ook altijd het aantal ampère vermeld. Mocht u niet zeker van uw zaak zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen of ons een foto sturen.

Onder andere geschikte scootmobielen:

Scootmobiel accu AGM batterij 12 Volt 105 Ah

Kenmerken
 • 1 Van de grootste accu's verkrijgbaar voor een scootmobiel
 • Altijd 2 accu's nodig voor uw scootmobiel
 • 100 % Onderhouds vrije accu's
 • Wordt per stuk geleverd
 • Gratis montage in onze showroom
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Geschikt voor meerdere scootmobielen, bekijk uw huidige accu's en afmetingen
 • Van Het kwaliteit 's merk Move
Specificaties
 • Merk: Move
 • Type: Accu 12V 105Ah
 • Lengte: 32,9 cm
 • Breedte: 17,3 cm
 • Hoogte: 17,5 cm
 • Aantal: 1 Stuk, 2 Stuks
 • Wordt geleverd: Per 1 stuk of per 2 stuks afhankelijk van uw bestelling
 • Gewicht: 32,8 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Move Scootmobiel Accu – AMG 12 Volt 105Ah” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Move Scootmobiel Accu – AMG 12 Volt 105Ah

Door onze jarenlange ervaring werken wij alleen met hoge kwaliteit accu’s voor scootmobielen. Zodat u optimaal rendement van uw scootmobiel accu’s heeft. De AMG 12 Volt 105Ah accu is geschikt voor diepe ontlading en 100% onderhoudsvrij.

Wissen
Aantal:

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Gratis Proefrit Aan Huis Of In Onze Showroom

Vraag hier u gratis en vrijblijvende proefrit aan huis aan of maak een afspraak in onze showroom en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Demonstratie aanvragen