Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
3 jan 2023

Aanbieding Sta-op Stoelen

Bekijk Snel De Hoge Kortingen Op Sta-op Stoelen

Al onze aanbiedingen op de opsrta en relax stoelen vind u hier : Sta-op stoelen aanbieding

Bent u op zoek naar een sta-op stoel het liefst van Nederlands fabricaat en van hoge kwaliteit? Dan zijn dit de Fitform of Doge stoelen. Dit zijn allemaal 3-motorische sta-op stoelen, dit houdt in dat deze stoelen geheel onafhankelijk ingesteld kunnen worden. De verschillende standen zijn allemaal apart van elkaar te bedienen. Ook worden deze stoelen geheel op maat aan de hand van u lichaam ingemeten.

Alle modellen van Fitform en Doge zijn de gehele maand januari in de aanbieding, met een korting van maar liefst 15%.

( Deze aanbieding is geldig t/m 31 januari 2023.)

Hierdoor is bijvoorbeeld de Fitform Elevo 580 sta-op stoel i.p.v.

€ 2395,-  nu voor € 1999,-

En bij de Doge stoelen is het model Amico of model Bellino i.p.v.

€ 2695,- de gehele maand januari met 15% korting voor: € 2290,-

Waarom kiezen voor het merk Fitform of Doge?

Deze stoelen worden in Nederland ontworpen en gefabriceerd. De stoelen worden per stuk en op maat gemaakt op bestelling. De stoelen worden op veel verschillende punten gecheckt en getest zodat u altijd een stoel van de hoogste kwaliteit ontvangt. Door gebruik te maken van de beste materialen is de zit en rug ondersteuning optimaal en is deze duurzaam met een lange levensduur. Zo heeft u ook na een langere periode een sta-op stoel die nog steeds een optimale ondersteuning geeft.

Showroom met Sta-op stoelen

Mocht u graag de verschillende sta-op stoelen in het echt zien en uitproberen dan kan dit in onze showroom in Neede, wij hebben van elk model een sta op stoel staan en daarbij kunt u bij ons ook de verschillende stof/leer stalen komen bekijken. In onze speciale inmeet stoel meten wij de stoel exact in aan de hand van uw lichaam zodat deze perfect op u maat is voor optimaal zitcomfort.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel

Levertijden Van Onze Sta-op Stoelen

De Fitform 570 en Fitform 574 sta-op stoel kunnen wij handmatig al geheel op maat voor u maken. Dus heeft u spoed ? En staat de kleur van de sta-op stoel in onze showroom u aan ? Dan kunnen wij deze al binnen enkele dagen bij u leveren of op maat maken bij een demonstratie aan huis. Wilt u toch graag een andere kleur of stof ? Dan zijn er voor alle Doge en Fitform sta-op stoelen speciale snel leverkleuren zodat u niet lang hoeft te wachten en de stoel binnen 3 weken al bij u thuis heeft geheel op maat in de stof en kleur die u graag wilt. Kiest u voor een stof kleur buiten de snel lever kleuren dan moet u denken aan een levertijd van circa 8 weken.

Demonstratie aan huis

Wilt u graag een demonstratie aan huis met verschillende sta-op stoelen ? Informeer naar de mogelijkheden bij onze klantenservice voor een gratis demonstratie bij u thuis met verschillende modellen. Wij komen dan op afspraak bij u langs voor een proefzit en inmeting door onze specialist.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken