Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
13 jan 2023

Beste Douchekruk Top 5

Wanneer u op zoek bent naar een douchekrukje zult u vele verschillende soorten tegenkomen. Maar welke is nu het beste? Wij hebben hierin onze eigen top 5 gemaakt en hopelijk wordt het  hierdoor gemakkelijker voor u om een keus te maken wanneer u een douchekrukje wilt aanschaffen.Allereerst zijn er losse douchekrukjes maar er zijn ook opklapbare douchezittingen voor aan de wand. Deze zijn ideaal voor een kleinere doucheruimte maar vaak iets prijziger in aanschaf. En zo’n douchezitting moet nog bevestigd worden aan de muur, dit kan uitsluitend bij een muur met voldoende draagvermogen en dient gemonteerd te worden door een gekwalificeerd vakman. Ook worden hierbij standaard geen schroeven en pluggen meegeleverd maar is dit afhankelijk aan wat voor soort muur deze komt. De prijs van een douchezitting varieert en is bij ons verkrijgbaar vanaf € 99,95 tot

€ 349,- Zie voor alle : douchezitjes/douchestoel aan de wand

 

 

Het voordeel van een los douchekrukje is dat je deze ook nog eens kunt verplaatsen. Bijvoorbeeld om voor de wasbak neer te zetten. Ze zijn allemaal in hoogte verstelbaar en voorzien van antislip doppen.

Onze top 5 Beste douchekruk

  1. Etac Swift Douchekruk

De Swift douchekruk onderscheidt zich door kwaliteit en heeft een lange levensduur. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat de stoel niet knelt in de knieholte en u comfortabel kunt zitten. De kruk roest niet en heeft een breed zitvlak met een hygiëne  uitsparing. Dit is 1 van de veiligste op de markt verkrijgbaar.

    2. Days douchekruk met opstaande handvaten

De Days douchekruk kenmerkt zich doordat u zeer makkelijk kunt opstaan d.m.v. de opstaande handvaten. Met een gewicht van maar 2,8 kg is de kruk erg licht om te verplaatsen. Tevens is de kruk zeer stevig en stabiel en roest niet.

   3. Drive DS 130, douchekruk met opstaande handvaten

De Drive DS 130 douchekruk kenmerkt zich net zoals de Days douchekruk met de opstaande handvaten voor het gemakkelijk opstaan. Deze douchekruk heeft een breed zitvlak met een hygiëne uitsparing en is zeer stevig en stabiel.

   4. Atlantis douchekruk verstelbaar

Dit is een stevig en comfortabel douchekrukje, en heeft ook een wat bredere zitting waardoor deze voor iedereen geschikt is. Door de voorgevormde handvaten in de zitting maakt het dat je gemakkelijk kunt opstaan en helpt bij het zitten. De Atlantis douchekruk is ook belastbaar tot 150 kg wat ook aangeeft hoe stevig deze douchekruk is . Optioneel is deze ook met rugleuning verkrijgbaar.

5. Drive KD Douchekruk

Deze douchekruk heeft een wat meer licht gebogen zitting waardoor de kruk wat mee gevormd is met u lichaam. Hierdoor zit u erg comfortabel tijdens het douchen. Ook heeft de kruk voorgevormde handvaten in de zitting. Dit samen met de prijs van maar € 49,95 maakt dit tot een zeer gewild krukje. Optioneel is deze ook met rugleuning verkrijgbaar.

Dit was onze top 5, gebaseerd op onze eigen bevindingen en getest op kwaliteit en veiligheid. Mocht u nou graag zelf de douchekrukjes willen zien dan kan dit bij ons in de showroom.

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0545-296368 of via de mail: info@totalezorgwinkel.nl

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken