Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
6 mrt 2024

Beste Elektrische Rolstoel Van 2024 – Top 5

De beste elektrische rolstoel van 2024 is de Splitrider elektrische rolstoel . Deze weegt slechts 12 kg aan tilgewicht en heeft een maximale belasting van 120 kg. De rolstoel is geschikt voor de meeste ondergronden zowel binnen en buiten en is makkelijk te besturen en heeft een kleine draaicirkel .

Waarom is de Splitrider de beste elektrische rolstoel ?

Er zijn van de elektrische rolstoelen veel soorten en merken op de markt verkrijgbaar, maar wat maakt nu het onderscheid wat de beste is ? Kijk iig uit voor vaak de goedkopere Chinese import zoals Comfygo en Kaigo. Het gaat erom dat een elektrische rolstoel betrouwbaar is en ook op de lange duur u niet in de steek laat en geen ellende geeft maar juist vrijheid en mogelijkheden dingen te onder nemen. De rolstoelen van e-Ability , de Splitrider, Joyrider en Prorider staan bekend dat deze 1 van de betrouwbaarste zijn die er op de markt verkrijgbaar zijn en geven een minimum aan storingen en foutmeldingen. Buiten dat zijn deze rolstoelen geschikt voor vele ondergronden. Zo is een zandpad, grasveld of oneffen terrein met kinderkoppen geen probleem en brengt deze rolstoel u overal naar toe. Ook voor binnen zijn deze compact en draaien deze om hun eigen as heen zodat u in de kleinste ruimtes kunt keren en in winkels of bijvoorbeeld een restaurant makkelijk naar binnen kunt. De Splitrider heeft als voordeel dat dit de aller lichtste is met een tilgewicht van slechts 12 kg. Het nieuwe model van de black edition wat er aan komt heeft straks zelfs een tilgewicht van nog maar 10 kg. Zo is deze bijna voor iedereen goed te tillen en te vervoeren. Dit is ideaal als u zelfstandig wilt blijven en zo uw eigen weg kunt trekken..

Top 5 Elektrische Rolstoel – Licht & Opvouwbaar

  1. Splitrider elektrische rolstoel ( 12 Kg)
  2. Prorider SF elektrische rolstoel ( 17 kg)
  3. Verso elektrische rolstoel ( 16 kg )
  4. Smartchair Travel ( 20 kg )
  5. Joyrider elektrische rolstoel ( 19,5 kg )

Splitrider Lichtgewicht elektrische rolstoel

De Solitrdier is de lichtste elektrische rolstoel die er is. Met een tilgewicht van slechts 12 kg is dit een gewicht wat voor iedereen goed te tillen is. Het nieuwe model dat er aan komt weeg slechts 10 kg. Binnen enkele seconden splitst u het motor gedeelte van de zitting. Het zitting gedeelte vouwt u binnen 2 seconden op tot een hoogte van 25 cm met een gewicht van 9 kg. Zo heeft u twee compacte en lichte delen die eenvoudig te vervoeren zijn. In gebruik is de rolstoel oersterk en zeer betrouwbaar. Buiten een zandstrand is deze rolstoel bijna overal binnen en buiten te gebruiken en is een helling geen probleem. De twee sterke motoren brengen u over al naar toe. Zijn maximale belasting is 120 kg wat ook de sterkte van het frame meteen aangeeft. Door zijn compacte afmeting heeft u een goed overzicht in de rolstoel tijdens het rijden en kunt u zelfs in de kleinste ruimte makkelijk keren en draaien. Deze rolstoel is zelfs geschikt voor vliegtuig vervoer.

Prorider Sf – Elektrische Opvouwbare Rolstoel

De Prorider SF is een zeer stevige en sterke rolstoel met grote anti-lek banden aan de achterzijde. Deze rolstoel is splitsbaar in 2 delen van 17 en 15 kg. De rolstoel is geschikt tot 160 kg wat aangeeft hoe sterk deze rolstoel is . Standaard wordt deze al met twee accu’s geleverd voor een bereik van circa 30 km. De rugleuning is qua stevigheid aan te passen met span banden. De instap kan van de voorkant door de voetplaat in te klappen of via de zijkant door de armleuning omhoog te doen. De rolstoel is geschikt voor binnen en buiten en heeft met zandpaden, grasvelden ect geen enkele probleem om over te rijden. De snelheid is instelbaar tot maximaal 7,5 km/u. Ook deze rolstoel is geschikt voor vervoer in het vliegtuig. De betrouwbaarheid is hoog en zorgt ervoor dat deze rolstoel u niet laat staan en u er van uit kunt gaan 1 van de betere rolstoelen op de markt te hebben gekocht.

Verso Opvouwbare Elektrische Rolstoel ( 16 Kg )

De Verso is een opvouwbare elektrische rolstoel met veel aanpas mogelijkheden. Deze rolstoel is licht in twee delen te vervoeren en is standaard uitgerust met beensteunen. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker meer beenruimte heeft en is ideaal als u uw knie niet goed kunt buigen. Standaard wordt deze met een 12,6 Ah accu wat een bereik van circa 15 km geeft optioneel kunt u kiezen voor een extra of grotere accu in de verso. De snelheid is instelbaar tot 6,5 km/u. De rolstoel onderscheid zich met grote anti-lek banden en een diepere zit met een dik rolstoelkussen. De armleuningen zijn in hoogte verstelbaar en ook is demogelijkheid de besturing achterop te plaatsen. De rolstoel mag mee in het vliegverkeer maar is ook makkelijk in de auto te vervoeren .

SmartChair Travel Opvouwbare elektrische rolstoel

De SmartChair Travel is een elegante lichtgewicht rolstoel die eenvoudig te besturen is door de joystick aan de voorzijde. Deze rolstoel heeft een hoge rugleuning wat een goede ondersteuning geeft. Het zitkussen is comfortabel en heeft een fijne in en uitstap hoogte . De rolstoel is met 1 handeling op te vouwen en te vervoeren in auto, vliegtuig, trein, tram of boot. Voor in de auto is er nog een speciale roll bar beschikbaar waarmee u het tilgewicht reduceert tot 14 kg. De rolstoel is geschikt voor binnen en buiten en is zeer wendbaar . De rolstoel wordt geleverd met een uitneembare accu zodat u deze ook buiten de rolstoel om kunt opladen. De banden zijn anti-lek zodat u nooit met een lekke of zachte band kunt komen te staan.

Joyrider Opvouwbare Elektrische rolstoel

De Joyrider is qua zit en rijden exact dezelfde rolstoel als de Splitrider rolstoel . Het verschil zit het hem in de manier van opvouwen en het gewicht. Waar de Splitrider deelbaar is in twee delen is de Joyrider in het geheel op te vouwen. Dit is wel een handeling minder en binnen 2 seconden vouwt u deze in en uit maar het gewicht is daarom wel iets hoger met 19,5 kg ex accu. De Joyrider is dus ook geschikt voor binnen en buiten en is zeer compact en wendbaar . ook is deze net als de Splitrider uit te breiden met veel mogelijke opties en kan er ook een volledige elektrische duwondersteuning op de achterzijde gemaakt worden waar mee u van de achterkant de rolstoel kunt bedienen. U kunt dan switchen tussen bediening voor en achter .

Showroom

In onze grote showroom in Neede hebben buiten deze bovenstaande modellen nog veel meer modellen staan zodat u verschillende modellen kunt proberen en testen. Naast de opvouwbare elektrische rolstoelen hebben wij ook een groot assortiment opvouwbare scootmobielen staan. Optioneel is het ook mogelijk dat wij met verschillende modellen bij u aan huis komen op afspraak.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken