Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
22 mrt 2022

Beste Elektrische Rolstoel

Er zijn veel verschillende soorten elektrische rolstoelen op de markt en we krijgen dan ook vaak de vraag welke nu de beste is ? Dat is een lastige vraag aangezien kwaliteit zeker een punt is in de wir war die wordt aangeboden op het internet. Vaak licht het ook aan de behoefte van de persoon. Zit u bijna de gehele dag in de elektrische rolstoel ? Dan is een stoel geheel op maat aangemeten met een AD functie vaak wel een vereiste zodat u perfect in uw rolstoel zit. Dit gaat ook vaak via de WMO van uw gemeente . Ook kunt u hier een PGB (persoons gebonden budget ) aanvragen om zelf een elektrische rolstoel van uw keuze aan te schaffen. Hier voor heeft u een offerte van de betreffende rolstoel nodig van een officiële dealer zoals de Totale Zorgwinkel. Bij de meeste elektrische rolstoelen kunt u deze op de product pagina van de rolstoel aanvragen via de offerte knop.

Opvouwbare Elektrische Rolstoel

Er zijn in Nederland ook veel verschillende soorten opvouwbare elektrische rolstoelen te krijgen waar een groot verschil in kwaliteit in zit. Let hier goed op zodat u niet onderweg stil komt te staan. Het grote voordeel van een opvouwbare elektrische rolstoel is dat deze makkelijk mee te nemen zijn zodat u bijvoorbeeld met de auto, vliegtuig of tram heen kunt gaan waar uw wilt en zowel binnen als buiten overal heen kunt gaan . Er zit ook een groot verschil in gewicht tussen de opvouwbare elektrische rolstoelen waarvan de lichtste slechts een tilgewicht van 12 kg heeft en hierbij met afstand de lichtste op de markt is . Hierna zijn de lichtste 17 en 19 kg wat voor de meeste mensen ook nog goed te tillen en te hanteren is . Veel zwaarder wordt vaak moeilijk en is er optioneel nog een verrijdbare lift beschikbaar die compact mee kan in de auto. Hieronder maken we een opsomming van de beste en lichtste elektrische rolstoelen op de markt verkrijgbaar die een hoge kwaliteit hebben en zich ook over een langere periode goed houden.

e-Ability Splitrider & Joyrider elektrische rolstoel

De Splitrider en Joyrider rolstoelen lijken erg op elkaar en zijn qua zit en besturing, rijcomfort ook het zelfde . Het grote verschil zit het in het tilgewicht. De Joyrider is al licht met slechts 19 kg tilgewicht en binnen 2 seconden opvouwbaar tot een licht pakket . De Splitrider is de lichtste op de markt doordat je buiten het makkelijk opvouwen deze ook nog kunt splitsen waardoor je een tilgewicht van slechts 12 kg overhouden dit het aller lichtste is wat er bestaat en voor bijna iedereen met gemak te tillen is .

e-Ability Prodrider elektrische rolstoel

De Prorider serie van e-Ability staat voor een robuuste sterke elektrische rolstoel die ook nog eens makkelijk is mee te nemen. De serie bestaat uit 3 unieke rolstoelen die elk hun eigen eigenschappen hebben. Ze is er de standaard versie met zijn grote anti-lek dempingsbanden en sterke frame dat tot 160 kg belastbaar is . De RS versie die een unieke sta-op hulp in de zitting heeft zodat u makkelijk in en uit de rolstoel kunt komen. En de Prorider SF die een splitsbaar frame heeft zodat u deze licht en makkelijk in de auto kunt tillen en vervoeren. U heeft een tilgewicht van slechts 15 en 17 kg. Alle Prorider rolstoelen worden ook al standaard met twee accu’s geleverd zodat u standaard al een bereik heeft van 30 km wat optioneel nog uit te breiden is.

Smart Chair Travel

De Smart Chair Travel is een lichte en elegante opvouwbare elektrische rolstoel die eenvoudig op te klappen en te vervoeren is. Met 19,5 kg is de Travel elektrische rolstoel voor de meeste mensen goed in de auto te tillen. Ook is de accu van deze rolstoel speciaal ontwikkeld zodat deze ook vervoerd mag worden in het vliegtuig en deze onder de internationale normen van vliegverkeer blijft. De Smart Chair Travel is sterk wendbaar en licht en zorgt ervoor dat u uw vrijheid weer terug krijgt. Verkrijgbaar in Zwart / Rood en Zwart / Blauw.

Showroom In Neede

Al deze bovenstaande elektrische rolstoelen staan standaard in onze showroom in Neede waar u deze tijdens openingstijden van Dinsdag t/m Zaterdag kunt bekijken uitproberen. Wij zullen u dan helpen en adviseren over de verschillen per rolstoel.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl

Proefrit Bij U Thuis

Bent u niet in de mogelijkheid om naar onze showroom te komen of probeert u deze liever in uw eigen omgeving uit ? Dan is het mogelijk dat wij met de bovenstaande rolstoelen gratis en vrijblijvend bij u thuis komen zodat u deze kunt uitproberen en testen. Onze adviseur zal u de verschillen per rolstoel uitleggen en u uitleg geven en helpen met de elektrische rolstoel. Wij komen met maximaal 3 verschillende modellen bij u aan huis. Voor een proefrit aan huis kunt u een afspraak maken via info@totalezorgwinkel.nl of 0545-296368

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken