Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
19 jun 2021

Top 5 Lichtgewicht Opvouwbare Elektrische Rolstoel

U bent op zoek naar een lichtgewicht elektrische rolstoel die makkelijk mee te nemen is ? Dan komt u tijdens uw zoektocht veel verschillende soorten tegen met allemaal verschillende eigenschappen. Het is sowieso verstandig om een winkel te vinden waar ze verschillende soorten verkopen zodat u dit kunt vergelijken . Hieronder heb ik een top 5 voor u gemaakt van de lichtste en kwalitatief beste rolstoelen die erop dit moment te krijgen zijn . Met stip op 1, 2 en  zijn de Splitrider, Smart Chair Travel en Joyrider rolstoelen . Deze rolstoelen zijn als enige eigenlijk echt lichtgewicht en niet zwaarder dan 20 kg. De Splitrider heeft maar een tilgewicht van slechts 12 kg. Ook de Smart Chair Travel is met de smart roll slechtst 14 kg om in de auto te tillen Ook de besturing en de kwaliteit van de rolstoel is zeer hoogwaardig.

  1. e-Ability Splitrider

De Splitrider elektrische rolstoel is de lichtste opvouwbare elektrische rolstoel van het moment die ook nog eens zeer solide rijd en van hoge kwaliteit is . Het opvouwen en splitsen gaat binnen enkele seconden en hij is ook zo weer rij klaar als deze uit de auto komt. Ook mag deze mee in het vliegtuig en zijn de accu’s hierop getest. Door zijn compacte afmetingen past deze ook bijna in elke auto en kunt u er weer heerlijk op uit. Het actieradius van 18 km en de instelbare snelheid maakt dat dit ook de meest verkochte opvouwbare elektrische rolstoel is. Door zijn handige zwenkbare voetplaat kunt u altijd met uw benen recht onder uw lichaam in en uit de rolstoel stappen.

Alle info over de Splitrider vind u hier : e-Ability Splitrider

Smart Chair Travel

De Smart Chair Travel is ook 1 van de lichtste elektrische reis rolstoelen verkrijgbaar en heeft een aantal unieke features . De rolstoel heeft een tilgewicht van 20 kg maar voor in de auto is optioneel de handige smart roll verkrijgbaar waarbij deze als hefboom werkt en u nog maar 14 kg tilgewicht overhoud. De rolstoel wordt standaard met zitkussen en gepolsterde rugleuning geleverd en beschikt over een roteerbare joystick. Dit is handig als u aan tafel wilt aanschuiven en zit de joystick niet in de weg. De voetplaat is opklapbaar zodat u net als met de Splitrider met uw voeten recht onder uw lichaam in en uit kunt stappen. De armleuningen zijn ook opklapbaar voor een zijwaartse instap en in hoogte instelbaar.

Alle info over de Smart Chair Travel vind u hier : Smart Chair Travel

3. e- Ability Joyrider

De Joyrider rolstoel heeft exact de zelfde rij eigenschappen als de Splitrider rolstoel , de stoel ziet er het zelfde uit maar is alleen niet splitsbaar. Wel is deze met 1 handeling binnen 1 seconde op te vouwen en heeft u een tilgewicht van slechts 19,5 kg. Hiermee is de Joyrider nog steeds 1 van de lichtste elektrische reis rolstoelen verkrijgbaar en staat deze stevig op de 3e positie in deze lijst. Door de vele opties die mogelijk zijn bij deze rolstoel kunt u deze goed naar uw wensen af stellen al is deze zonder opties ook heel functioneel. Deze rolstoel is ook geschikt voor vervoer per vliegtuig en kan dus mee op vakantie. Door zijn kleine draaicirkel en makkelijk te bedienen joystick kunt u ook in kleine ruimtes goed met deze rolstoel uit de voeten.

Alle info over deze rolstoel vind u hier : e-Ability Joyrider

4. Prorider Serie

De Prorider elektrische opvouwbare rolstoel is een perfecte elektrische rolstoel om er heerlijk mee op uit te gaan , zijn grote achterwielen, de royale zit en verstelbare rugleuning maken dit een zeer geliefd model dat makkelijk op te vouwen is. De Prorider serie bestaat uit de STD ( standaard ) RS ( met opsta zitting ) en de SF ( Deelbaar frame ) . Door zijn 2 motoren en grote anti-lek dempings banden kan de rolstoel bijna op alle ondergronden uit de voeten en zijn stijle hellingen ook geen probleem.

Alle informatie over de hele serie vind u hier : Prorider Elektrische rolstoel

5. Excel Qnect

De Excel Qnect  is als enigste niet echt licht maar wel makkelijk opvouwbaar en betrouwbaar. De rolstoel is zo simpel en effectief mogelijk gehouden om de prijs zo voordelig te houden als mogelijk is . Voor het tillen wordt er wel enige kracht vereist maar kan vaak prima zijn als een partner dit voor u kan doen of u een autolift in de kofferbak heeft. De rolstoel goed te besturen met de joystick die op snelheid instelbaar is . De voetensteunen zijn verstelbaar en wegzwenkbaar . Mede door zijn voordelige aanschaf prijs staat de rolstoel in de top 5 van opvouwbare elektrische rolstoelen. Alle info over de Excel Qnect vind u hier : Excel Qnect

Showroom

Wilt u graag de rolstoelen uit proberen ? Dan kan dit natuurlijk in onze showroom waar u de verschillen kunt ervaren door zowel binnen als buiten te rijden . Wij zullen u de verschillen uitleggen en kijken wat het beste past bij uw wensen. Ook hebben wij hier nog meer elektrische rolstoelen staan en opvouwbare elektrische rolstoelen. Zo heeft u alles op 1 plek staan om goed de juiste keuze te maken. U kunt ons vinden :

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken