Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
25 apr 2018

Beste Scootmobiel 2018 – Top 5 Scootmobielen 2018

Zoekt u naar een scootmobiel die het beste bij u past ? Scootmobielen zijn er in alle soorten en maten. Hieronder volgt een top 5 van scootmobielen op verhouding van prijs kwaliteit. De prijzen van de scootmobielen variëren van 2650,- t/m 6650,- . Hier tussen in zit ook een heel groot aanbod scootmobielen zodat er voor ieder budget een scootmobiel van kwaliteit is .

1. Life & Mobility Solo 4 Scootmobiel

De Solo 4 van Life & Mobility is een klasse apart. Deze scootmobiel is niet te evenaren en heeft een speciaal INDEGO veersysteem dat in 3 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Standaard is de Solo 4 in zwart metallic met grijze kap of zwart metallic met oranje kap verkrijgbaar.  De scootmobiel is als veiligste getest en stuurt zeer licht en koersvast. Door zijn maximale snelheid van 19 km/u en grote bereik van max 70 km is deze scootmobiel zeer geschikt voor lange afstanden of het mee rijden met een elektrische fiets. De scootmobiel is uitgerust met vele luxe optie’s zoals o.a cruise control.

De Solo 4 scootmobiel is er ook in twee extra luxe uitvoeringen met speciale stoel, windscherm en limited kleuren. De Solo 4 Blue Diamond en de Solo 4 Elegance.

Alle informatie en een demonstratiefilm over deze scootmobielen vind u hier :

Life & Mobility Solo 4 scootmobiel

Life & Mobility Solo 4 Elegance scootmobiel

Life & Mobility Solo 4 Blue Diamond scootmobiel

2. Scootmobiel Drive ST6D

De Scootmobiel Drive ST6D is een robuuste stoere scootmobiel met een hoge snelheid van 18 km/u die geheel instelbaar is . De scootmobiel is uitgerust met een sterke motor zodat deze op vele ondergronden met gemak uit de voeten kan. De Drive ST6D heeft mooie brede voorkappen wat de scootmobiel een stoere uitstraling geeft maar ook dat uw benen beschut zitten tegen weer en wind. In combinatie met een windscherm zit u ook tijdens de natte en koude dagen heerlijk comfortabel.

De scootmobiel heeft zeer goede vering geheel rondom. Optioneel kunt u ook kiezen voor een extra stoelvering voor nog meer comfort. Het digitale display geeft u tijdens het rijden duidelijk de snelheid , km stand, tijd, temperatuur en accu stand door. Deze scootmobiel is door Drive zeer scherp in de markt gezet voor een betaalbare prijs. leverbaar in 3 en 4 wiel uitvoering in de kleuren rood en antraciet.

Alle informatie over deze scootmobiel kunt u vinden via de volgende link : 

Scootmobiel Drive ST6D – 4 Wiel

 

3. Scootmobiel Life & Mobility Mezzo 4

De Mezzo 4 scootmobiel is ook uitgerust met het unieke INDEGO veersysteem. Zo vangt dit veersysteem alle hobbels en oneffenheden in de weg soepel op en geeft u een zeer hoog rijcomfort. De Mezzo 4 scootmobiel is iets compacter de de Solo 4 scootmobiel maar zeker zo sterk. De maximale snelheid is 15 km/u en het max bereik ligt op 50 km. Ideaal dus voor lange en korte afstanden.

De Mezzo is standaard leverbaar met een groene of  grijze accubak. Ook is er een speciale Rosso en Retro uitvoering waarbij de limited kleuren en een speciale ergonomische stoel zijn toegevoegd aan de scootmobiel.

Alle informatie en een demonstratiefilm over de Life & Mobility Mezzo 4 vind u hier :

Life & Mobility Mezzo 4 scootmobiel

 

4. Scootmobiel Vermeiren Mercurius 4 LTD

De scootmobiel Mercurius 4 is een topper in zijn prijsklasse met een degelijke vering geheel rondom en strakke sturing rijd deze scootmobiel heerlijk over de verharde wegen heen. De scootmobiel is wendbaar en heeft een modern uiterlijk. De maximale snelheid zit op 15 km/u en met een groot bereik van 50 km is deze scootmobiel geschikt voor mooie tour tochten maar ook zeker voor de kleine afstanden door zijn compacte uitvoering en wendbaarheid. Met de Mercurius scootmobiel kunt u bijvoorbeeld ook zeer eenvoudig een supermarkt binnen rijden. Het digitale display met weergave van o.a snelheid, km stand, accumeter, tijd en temperatuur. Ook zijn er via het dashboard veel instellingen qua snelheid mogelijk. De stabiele basis van de scootmobiel zorgt ervoor dat deze zeer veilig is.

Alle informatie over de Vermeiren Mercurius LTD vind u hier : Scootmobiel Vermeiren Mercurius LTD

 

5. Drive ST4D Scootmobiel.

De Drive ST4D blinkt uit door zijn compacte design, hoge wendbaarheid en eenvoud.  De scootmobiel is voor een kleine en compacte scootmobiel zeer goed geveerd. Met een maximale snelheid van 12 km/u en een bereik van circa 35 km is deze scootmobiel zeer geschikt voor in en rondom dorp of stad . Ook kunt u met deze scootmobiel eenvoudig een winkel in en uit rijden. Deze scootmobiel is door Drive zeer scherp in de markt gezet en heeft een aanschafprijs van 2650,- incl 2 jaar gratis pechhulp door heel Nederland. Het dashboard van de scootmobiel is overzichtelijk en eenvoudig gehouden, de snelheid is instelbaar met een grote knop . De Drive St4D is voor iedereen te begrijpen. De scootmobiel is leverbaar in de kleuren rood en antraciet.

Wilt u iets meer bereik en een hogere snelheid en hogere vering dan is de “grote broer ” van de ST4D de Drive ST5D wellicht iets voor u. Deze heeft een maximale snelheid van 15 km/u met een bereik van 50 km.

Alle informatie over de ST4D en ST5D vind u via de volgende link:

Scootmobiel Drive ST4D

Scootmobiel Drive ST5D 

 

 

 

 

Beste Scootmobiel 2018 – Top 5 Scootmobielen 2018

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken