Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
6 aug 2020

Carbon Rollator – Wat Zijn De Verschillen ?

Er zijn veel verschillende carbon rollator’s op de markt in verschillende prijsklasse ‘s . Hier zit natuurlijk ook een hoop verschil in kwaliteit, levensduur en comfort in. Bedenk goed van te voren wat u met de rollator wilt doen. Gebruikt u de rollator dagelijks ? Houd er dan rekening mee dat goedkoop duurkoop is. De stevigste carbon rollator’s met een lange levensduur zitten nou eenmaal in een hogere prijs categorie. Wilt u of kunt u dit bedrag niet missen , kies dan voor een aluminium rollator van hoge kwaliteit zodat de levensduur van de rollator wel gewoon lang is en het u ook een hoog comfort geeft. Het gewicht is wel een paar kilo hoger maar u krijgt na verloop van tijd in ieder geval geen irritaties aan de rollator en het belangrijkste , hij blijft veilig. U gebruikt de rollator immers vaak elke dag , daarom is het belangrijk dat deze comfortabel loopt, lang mee gaat en veilig is zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren die voorkomen hadden kunnen worden.

Al onze carbon rollator’s vind u via de volgende link : Carbon rollator

Verschillen Tussen De Carbon Rollator’s

In ons assortiment hebben wij een 4 tal carbon rollator’s uit het hoogste segment met een lange levensduur en een hoog comfort. Zo bestaan de rollator’s uit de stevigste frames die goed de trillingen van de ondergrond absorberen . De meeste carbon rollator’s zijn uitgerust met brede soft comfort wielen die niet lek kunnen maar zorgen voor hoog comfort aangezien ze voor veel demping zorgen. De carbon rollator by Acre Ultra light heeft omgedraaide handvatten wat er voor zorgt dat u gedwongen wordt meer rechtop te lopen tussen de rollator en zo een juiste loophouding heeft. Dit is ideaal voor mensen die van nature al de neiging hebben een beetje krom te lopen. Ook is deze rollator met 4,8 kg de lichtste verkrijgbaar. Al zitten de Saljol en de Rehasense carbon SF hier qua gewicht niet ver vandaan. De Topro Pegasus is de Rolls Roys onder de Carbon rollator’s en heeft buiten de dempingsbanden ook nog reuma handvatten waarbij je de grip onder het lopen kunt afwisselen. Dit is ideaal voor mensen met reumatische klachten of pijnklachten in de handen. De Saljol carbon rollator heeft weer een uniek design met soft wielen en handvatten van kurk, wat zorgt voor optimale demping en tevens is kurk anti allergisch . De Rehasense SF Carbon is de standaard carbon uitvoering van zeer hoge kwaliteit zonder al te veel poespas maar wel een zeer hoog comfort en lange levensduur.

Alle rollator’s hebben verschillende tassen en mandjes, dit is vaak een keuze wat u er zelf mee wilt doen en hoeveel u wilt vervoeren. Het inklappen van de rollator’s gaat bij allemaal hetzelfde door een simpele handeling klapt u de rollator op waarbij de linker en rechter wielen tegen elkaar aankomen tot een klein pakket wat makkelijk te vervoeren is .

Gewicht Van De Carbon Rollator

Zoals aangegeven is de lichtste carbon rollator op de markt 4,8 kg en de zwaarste in ons assortiment 6,2 kg. Het is natuurlijk belangrijk om te kijken of u dit gewicht kunt tillen, zodat u zoveel mogelijk zelfstandig kunt blijven. Echter komt u het gewicht natuurlijk vaker tegen dan alleen met het tillen in de auto. Denk aan stoeprandjes , drempels ect. Ook tijdens het lopen duwt u het gewicht als het ware naar voren, hoe lichter de rollator hoe makkelijker dit gaat.

Advies Voor Een Rollator

Wilt u graag advies over de aankoop van een rollator dan kunt u natuurlijk langs komen in onze showroom, lukt dit echter niet of woont u verder weg dan kunnen wij u via de mail of telefoon ( 0545-296368 ) een goed advies geven. Besteld u de rollator via de website dan wordt deze kant en klaar naar u afgestuurd via PostNL en bij u thuis afgeleverd.

Carbon Rollator – Wat Zijn De Verschillen

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken