Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
22 sep 2020

De Beste Middenklasse Scootmobielen

Er zijn veel verschillende soorten scootmobielen op de markt van veel verschillende merken. Tussen deze scootmobielen zit een hoop verschil in kwaliteit , vering, stabiliteit en snelheid. Heeft u geen bijzondere lichamelijke klachten maar wilt u wel een goed geveerde scootmobiel met een snelheid van 15 km/u met een redelijk groot bereik dan is een scootmobiel uit de middenklasse perfect voor u .

Deze scooters hebben een medium vering wat meer dan genoeg comfort geeft. Zijn vaak voorzien van 4 wielen met een stevige basis en hebben vaak een bereik van circa 50 km. Wel zit er veel verschil in de merken. Kies altijd voor een Europees merk, dit voorkomt veel gedoe in de toekomst. Ook qua pijs zit de middenklasse scootmobiel vaak gunstig tussen de 3500,- en 4750,- .

Enkele voorbeelden van stevige middenklasse scooters van hoge kwaliteit vind u hieronder.

Drive ST5D Plus Scootmobiel

De Drive ST5D is een scootmobiel van het Duitse merk Drive. Deze scootmobiel heeft een goede vering en een hoge bodemvrijheid. De sterke motor zorgt er ook voor dat bospaden, grindpaden ect geen probleem zijn en deze daar ook in lage snelheid makkelijk overheen komt. De scootmobiel is uitgerust met mooie grote wielen wat zorgt voor veel raakvlak met de ondergrond. De luxe stoel is geheel verstelbaar en draaibaar. De stoel zorgt voor de juiste ondersteuning tijdens het rijden door zijn voorgevormde delen.

De besturing is simpel en overzichtelijk en is deze scootmobiel uitgerust met een digitaal display waar u de snelheid en gereden km kan aflezen. De duidelijke toetsen op het dashboard zijn makkelijk te hanteren tijdens het rijden. Verder is de sturing heel belangrijk tijdens het rijden. De ST5D heeft een soepele sturing maar is zeer koersvast op rechte stukken. Alle info vind u door op de titel boven de afbeelding te klikken.

Life & Mobility Mezzo 4 Scootmobiel

De Mezzo scootmobiel is uitgerust met het INDEGO veersysteem op basis van rubber. Dit unieke veersysteem is alleen beschikbaar op de scootmobielen van Life & Mobility. De scootmobiel is qua rijgedrag helemaal in te stellen op de gebruiker. Wij kunnen dus voor u instellen hoe hard deze optrekt en afremt in de hoog en de lage stand. Wat de snelheid is in verschillende standen . Deze is dus geheel aan te passen aan de gebruiker tot een maximale snelheid van 15 km/u. De luxe ergonomische stoel is geheel instelbaar, draaibaar en met een gasveer in hoogte verstelbaar. Ook is de stoel voorzien van een spiraal lumbaal steun.

Doordat de scootmobiel is uitgerust met kogellagers in de stuurkolom stuurt deze soepel maar zeer koersvast. Het eenvoudige dashboard met digitaal display is zeer overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De grote wielen in combinatie met een hoge bodemvrijheid zorgen dat u makkelijk over obstakels heen kunt rijden zonder dat u hier hinder van heeft.  De Mezzo kan scherp insturen zodat u makkelijk en kort kunt draaien. Het actieradius is standaard circa 50 km maar uit te breiden tot circa 60 km. De Mezzo scootmobiel is in 4 kleuren leverbaar.

Alle informatie over deze scootmobiel vind u door op de titel boven de afbeelding te klikken.

Exel Galaxy 2 De Luxe Scootmobiel

De Exel Galaxy 2 de Luxe is een grotere scootmobiel in verhouding met de bovenste twee genoemde scotmobielen. Deze scootmobiel is dan ook geschikt om buiten tochten te maken tot circa 50 km. De scootmobiel heeft dan ook een maximale snelheid van maar liefst 20 km/u zodat u snel langere afstanden kunt overbruggen. De maximale afstand is circa 50 – 60 km. De scootmobiel is uitgerust met een digitaal display waarbij u de snelheid eenvoudig kunt begrenzen met een draaiknop aan het stuur die u onder het rijden kunt bedienen. De zeer grote wielen zorgen voor een stabiele wegligging. De vering van de scootmobiel is basis uitgevoerd . Dit houd in dat de scootmobiel geschikt is voor mensen zonder rug of reumatische klachten.

Alle info vind u door op de titel boven de afbeelding te klikken.

Andere Scootmobielen

Natuurlijk hebben wij ook divers andere scootmobielen in ons assortiment van kleine compacte  tot grote hoog geveerde scootmobielen voor mensen met rugklachten. Ook qua snelheid gaat dit van 12 km/u t/m 20 km/u. Ook hebben wij verschillende opvouwbare scoots in ons assortiment of lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoelen die makkelijk mee te nemen zijn in de auto of vliegtuig.

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken