Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
22 mei 2024

De Lichtste Opvouwbare Elektrische Rolstoel Ter Wereld

De lichtste opvouwbare elektrische rolstoel ter wereld is de Splitrider Ultralight. Deze uniek en super lichte rolstoel heeft een tilgewicht van slechts 8,6 kg en is zeer compact om te vervoeren. Zo geeft de Ultralight elektrische opvouwbare rolstoel de vrijheid die u verdiend en kunt u er weer onbezorgd op uit. De Splitrider is namelijk geschikt om te vervoeren in auto, vliegtuig, trein, tram boot of bus. Maar ook in tehuizen, rondom huis of instellingen is de Ultralight zeer ideaal. Door zijn compacte afmetingen en kleine draaicirkel kunt u hiermee binnen en buiten rijden en geeft de rolstoel uw veel bewegingsvrijheid.

Kortom de Ultralight is perfect om te vervoeren maar ook geschikt voor dagelijks gebruik.

Ontdek De Lichtste Elektrische Opvouwbare Rolstoel Die Er Is

Past In Iedere Auto

Doordat de Ultralight eenvoudig in twee delen te vervoeren is past hij nog in de kleinste auto en is deze voor bijna iedereen goed te tillen. Met z’n 8,6 kg aan gewicht en makkelijk te hanteren zijn er nog maar weinig personen die dit niet kunnen tillen. En als iets makkelijk te vervoeren en te tillen is gaat u er automatisch vaker op uit en zult u zien hoeveel vrijheid deze rolstoel u geeft.

Geschikt Voor Binnen En Buiten

De Ultralight elektrische opvouwbare rolstoel heeft een licht maar zeer sterk frame wat ook geschikt is voor een maximaal gebruikersgewicht van 115 kg. De twee sterke motoren zorgen voor veel trekkracht zodat de meeste ondergronden geen probleem zijn. Zo kunt u met gemak over grasvelden, verharde zandpaden en oneffen ondergronden rijden. Standaard wordt de rolstoel al geleverd met anti-lek banden . U kunt dus nooit onderweg komen te staan met een te zachte of lekke band. Door zijn kleine draaicirkel kunt u draaien en maneuvreren in de kleinste ruimtes . Ook zeer geschikt voor in huis, winkels of bijvoorbeeld een restaurant.

Ontdek De Splitrider Ultralight In Onze Showroom

Bij onze showroom kunt u de Ultralight zowel binnen als buiten uitproberen en zullen wij de rolstoel uitgebreid demonstreren en uitleggen. Woont u iets verder weg of is het niet mogelijk bij onze showroom te komen ? Dan is het ook mogelijk dat wij gratis en vrijblijvend bij u aan huis komen met deze unieke rolstoel. Dit doen wij op afspraak binnen een straal van 200 km van onze showroom. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl

In Twee Kleuren Leverbaar

De Ultralight rolstoel wordt standaard geleverd met een zwart frame . De kleur van de bekleding is blauw of zwart . Standaard wordt deze unieke rolstoel ook al geleverd met een magneetconnector zodat deze zeer eenvoudig te splitsten is en weer in elkaar te zetten zonder dat u hoeft te bukken.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken