Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

e-Ability Splitrider Lichtgewicht Opvouwbare Elektrische Rolstoel ( 12 kg )

De e-Ability Splitrider lichtgewicht elektrische rolstoel heeft slechts een tilgewicht van 12 kg. Hierdoor is deze voor iedereen te tillen en makkelijk te verveoren in de auto, vliegtuig, trein, boot of tram. De rolstoel is zeer stabiel en veilig en geschikt voor binnen en buiten. Lees meer

6 resultaten

e-Ability Splitrider Lichtgewicht Opvouwbare Elektrische Rolstoel ( 12 kg )

De e-Ability Splitrider lichtgewicht elektrische rolstoel heeft slechts een tilgewicht van 12 kg. Hierdoor is deze voor iedereen te tillen en makkelijk te verveoren in de auto, vliegtuig, trein, boot of tram. Deze unieke elektrische opvouwbare rolstoel is eenvoudig in twee delen te vervoeren zodat deze oo kin de kleinste auto’s past en u weer heerlijk erop uit kunt. De Splitrider heeft een zeer goede ondersteunende zitting met een ventilerende rugleuning zodat u in de zomer geen bezwete onderrug gaat krijgen. Qua besturing is de Splitrider zeer eenvoudig te bedienen en reageert de rolstoel rustig op uw handelingen. Waar andere rolstoelen nogal snel gaan “slingeren “heeft de Splitrider rolstoel hier geen last van en rijd u hier heel makkelijk op weg.

De Lichtste Opvouwbare Elektrische Rolstoel

Met een tilgewicht van slechts 12 kg is de Splitrider de lichtste elektrische rolstoel die er is . Met een maximale belasting van 120 kg is dit uniek op de markt en een zeer stevige en betrouwbare rolstoel.

Meenemen Van De e-Ability SplitriderElektrische Rolstoel Lichtgewicht

De Splitrider elektrische rolstoel is de makkelijkste en lichtste elektrische rolstoel om mee te nemen. U kunt deze binnen enkele seconden in het geheel opvouwen tot een plat pakket van slechts 25 cm of u kunt deze in twee delen splitsen wat in minder dan 20 seconden gedaan is. U heeft dan twee compacte kleine delen die in elke auto passen en maar een tilgewicht van 12 en 9kg hebben. Door de makkelijk handvatten pakt u de twee delen eenvoudig op om te vervoeren. Eenmaal op plaatst van bestemming zet u de Splitrider in 20 seconden weer in elkaar en kunt u erop uit. Standaard is dit met een kabeltje dat los gedraaid moet worden. Optioneel kunt u deze krijgen met magneetstekker zodat deze vanzelf eraf en er weer op gaat en u niet hoeft te bukken op deze los te draaien. Bij de Splitrider Black Edition zit de magneetstekker al standaard op gemonteerd.

Rijden Op De Splitrider Opvouwbare Elektrische Rolstoel

De Splitrider rolstoel wordt eenvoudig bestuurd door een joystick aan de voorzijde die links of rechts te plaatsen is. De Joystick heeft een innovatieve besturing zodat deze perfect reageert op de handelingen die u met de joystick doet. De Splitrider is zeer veilig om te besturen door de automatische magneetrem die in werking treed wanneer u de joystick los laat . Zo staat u altijd meteen stil en geremd wanneer de joystick wordt los gelaten tijden het rijden. Ook met in en uit stappen staat de Splitrider altijd geremd zodat deze niet van u weg kan rijden en u een veilige transfer kunt maken.

Zitcomfort Van De e-Ability Splitrider

Vaak als de mensen de Splitrider alleen op een plaatje op internet hebben gezien wordt er vaak gedacht dat het een iel stoeltje is die weinig ondersteuning geeft. Niks is minder waar. De Splitrider heeft namelijk een zeer comfortabele zitting en een rugleuning die een zeer prettige ondersteuning geeft zodat u makkelijk een langere periode in de stoel kunt doorbrengen. Ook is de rugleuning ventilerend en de zitting ademend zodat dit niet gaat broeien.

e-Ability Splitrider Voor Binnen En Buiten

De Splitrider rolstoel is geschikt voor binnen en buiten. Door zijn twee sterke motoren aan beide zijden van het wiel i.c.m. de hoge kwaliteit materialen kunt u met gemak over ongelijke ondergronden zoals zandpaden, grasvelden en steile hellingen rijden. De Splitrider trekt u hier met gemak overheen en geeft de vrijheid die u wenst. Door zijn stabiele basis kan de rolstoel bijna niet kantelen en zit u zeer stabiel in de elektrische rolstoel. Voor binnen gebruik zijn de compacte afmetingen van de rolstoel perfect en kunt u in de kleinste ruimtes manoeuvreren en draaien. De rolstoel draait namelijk om zijn eigen as heen zodat draaien en rijden in krappe ruimtes zoals een winkel of restaurant geen enkel probleem is .

Showroom Met Elektrische Rolstoelen

Wij hebben de Splitrider altijd standaard in onze showroom staan ion alle kleuren en hebben hier altijd meerdere van op voorraad staan. Zo kunt u de Splitrider altijd meteen aanschaffen als u deze bevalt na een proefrit in onze winkel. Buiten de Splitrider hebben wij nog veel verschillende andere soorten elektrische opvouwbare rolstoelen in onze showroom staan zodat u deze goed met elkaar kunt vergelijken qua zitcomfort, tilgewicht, rijden en besturing. WIj zullen u adviseren en de rolstoelen uitgebreid uitleggen.

Proefrit Aan Huis Splitrider Rolstoel

Bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen of vind u het prettiger dat wij bij u aan huis komen ? Dan is het ook mogelijk dat wij op afspraak met de Splitrider en eventueel nog twee andere elektrische opvouwbare rolstoelen bij u aan huis komen. Onze adviseur zal u dan uitgebreid de verschillen per rolstoel uitleggen en deze demonstreren. Daarna gaat u samen een proefrit maken zodat zelf kunt ervaren hoe deze rijd. Voor een proefrit aan huis kunt u een afspraak maken met onze klantenservice via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl .

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

Splitrider Accessoires & Onderdelen

Terug naar e-Ability Splitrider Rolstoel & Accessoires En Onderdelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!