Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Splitrider Rolstoel Accessoires

Er zijn een aantal handige accessoires voor de Splitrider beschikbaar zodat u de elektrische rolstoel kunt afstemmen naar u wensen. Lees meer

22 resultaten

Splitrider Rolstoel Accessoires

De unieke elektrische opvouwbare rolstoel Splitrider is ideaal om mee te nemen en gebruik voor binnen en buiten. Er zijn een aantal handige accessoires voor de Splitrider beschikbaar zodat u de elektrische rolstoel kunt afstemmen naar u wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld een rugleuningtas of mandje onder de zitting gebruiken om uw spullen te vervoeren. Een stokhouder of elleboogkrukhouder om meteen eens tabiele hulp bij de hand te hebben bij het uitstappen. Of bijvoorbeeld een frame waar u de rolstoel thuis kunt aanhangen zodat deze weinig ruimte in beslag neemt. De magneetstekker is 1 van de meest gekozen accessoires aangezien dit het splitsen nog makkelijker maakt en u niet hoeft te bukken hierbij om te vervoeren. De massieve anti-lek banden zijn ook een veel gekozen optie aangezien deze aan comfort weinig onder doen voor de luchtbanden maar u nooit met een lekke band kan komen te staan. Bekijk hier alle handige accessoires voor de Splitrider rolstoel zodat u deze kunt afstemmen naar uw wensen.

Voorraad Accessoires Splitrider Rolstoel

Wij hebben de Splitrider en alle accessoires altijd standaard op voorraad . Zowel in de showroom als online zijn deze makkelijk en snel te bestellen. In onze showroom kunt u deze meteen meenemen. Besteld u de accessoires voor de Splitrider online dan is voor 13.00 besteld dezelfde dag nog verzonden.

Ontdek Alle Mogelijkheden Voor De Splitrider Opvouwbare Elektrische Lichtgewicht Rolstoel

Terug naar e-Ability Splitrider Rolstoel & Accessoires En Onderdelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!