Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
1 jun 2022

De Moderne Opvouwbare Scootmobiel

U bent op zoek naar een opvouwbare scootmobiel die ook nog goed te tillen is ? Dan is de Atto Scootmobiel een uitkomst, met een tilgewicht van 14 en 16 kg is de Atto uitermate geschikt om mee te nemen in auto , vliegtuig, boot of trein en voor bijna iedereen goed te hanteren en makkelijk mee te nemen. De Atto opvouwbare scootmobiel is buiten het met enkele handelingen makkelijk opvouwen ook zeer geschikt voor mensen die wat meer beenruimte zoeken. De meeste opvouwbare of demontabele scootmobielen hebben beperkte beenruimte de Atto geeft door zijn 3e wiel aan de voorzijde net iets meer ruimte. Tevens is het stuur in hoogte te stellen en de stuurkolom in hoek naar wens te zetten.

Besturing Van de Atto Opvouwbare Scootmobiel

De besturing van de Atto scootmobiel is zeer eenvoudig en overzichtelijk en voor iedereen eenvoudig te begrijpen. Het display is overzichtelijk met slechts enkele knoppen te bedienen. Het gas geven kan makkelijk met de rechterduim en kost weinig moeite. Door zijn enkele voorwiel is de draaicirkel klein en kan deze ook in kleine ruimtes goed maneuvreren.

Demonstratiefilm Atto Scootmobiel

De Atto Opvouwbare Scootmobiel Geeft Uw Vrijheid Terug

Door de Atto kunt u weer gaan en staan waar u wilt. Als het nu gaat om een dagje weg, even naar de supermarkt of heerlijk op vakantie ? Met de Atto kunt u weer dingen ondernemen zonder hierbij na te denken en heerlijk genieten van het leven. Ook voor ritjes in en om het dorp of de stad leent de Atto zich voor . Met een bereik van 16 tot 18 km heeft u een ruim actieradius om weer dingen te ondernemen. De lithium accu is afneembaar dus ook buiten de scootmobiel op te laden .

Showroom in Neede

Wilt u de Atto scootmobiel eens uitproberen in een rustige omgeving waar wij alle tijd voor u hebben om de Atto goed uit te leggen en te demonstreren ? Komt u dan eens langs in onze showroom in Neede. Hier hebben wij ook nog veel andere oplossingen die elektrisch opvouwbaar zijn en makkelijk te vervoeren. De lichtste heeft slechts een tilgewicht van 12 kg.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken