Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
11 apr 2024

Opvouwbare Scootmobiel Uitproberen

Wanneer u een opvouwbare scootmobiel wilt gaan aanschaffen dan oriënteert u vaak eerst online naar de beschikbare modellen. Hier krijgt u vaak een goede eerste indruk van wat er verkrijgbaar is . Voordat u een opvouwbare scootmobiel gaat kopen wilt u deze natuurlijk even uitproberen . U kunt dan goed kijken hoe deze zit en opvouwt en wat het tilgewicht is . Eenmaal opgevouwen is het wel zo makkelijk dat u deze kunt tillen en dat deze in uw auto past.

Daarom hebben wij als 1 van de grootste aanbieders van Nederland in Opvouwbare scootmobielen en opvouwbare elektrische lichtgewicht rolstoelen alles ook in onze showroom staan. Zo kunt u verschillende modellen naast elkaar vergelijken en uitproberen. U kunt zowel binnen als buiten in een rustige omgeving proefrijden en u parkeert uw auto voor de deur. We gaan dan samen met u kijken naar de mogelijkheden en wat goed bij u past. Het is wel zo fijn als u hier meerdere uren prettig op kunt zitten en deze simpel en eenvoudig mee te nemen is zonder veel gedoe.

Ook zijn er tegenwoordig veel online aanbieders met niet betrouwbare merken voor een spotprijs. Dit is een kwalijke zaak en u kunt dit van de buitenkant natuurlijk niet bekijken. Maar het is wel prettig dat u van de scootmobiel op aan kunt en deze u niet in de steek laat tijdens een dag weg of op vakantie.

Ons gehele assortiment bekijken ? Opvouwbare Scootmobielen

Betrouwbare Merken Opvouwbare Scootmobielen

Daarom werken wij alleen maar met betrouwbare merken die diverse keuringen hebben doorstaan en voldoen aan de Nederlandse eisen voor gebruik op de openbare weg . Zo weet u zeker dat u een betrouwbaar merk koopt waar u van op aan kunt. Ook de accu’s zijn gekeurd wat buiten de levensduur en actieradius  een veiligheids aspect is .

Showroom

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl

Kleinste Opvouwbare Scootmobiel

De kleinste opvouwbare scootmobiel is de Relync R2. De is op te vouwen tot een klein koffertje en makkelijk en compact om te vervoeren in de auto, vliegtuig, trein of tram. Deze scootmobiel is modern uitgevoerd en een echte eyecatcher . Met een actieradius van 15 km dat optioneel uit te breiden is tot 30 km komt met met de Relync nooit met een lege accu te staan. De Relync opvouwbare scootmobiel staat standaard op voorraad in onze showroom.

Lichtste Opvouwbare Scootmobiel

De lichtste opvouwbare scootmobiel is de Tube + . Deze scootmobiel weegt in totaal slechts 19 kg en is zonder veel handelingen mee te nemen in de auto, vliegtuig, boot of trein. Door zijn compacte afmetingen is deze uiterst wendbaar en in de kleinste ruimtes te gebruiken. Hierdoor is deze geschikt voor binnen en buiten. Ook de Tube opvouwbare scootmobiel staat standaard in onze showroom.

Openingstijden

Maandag : Gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag : 09.30 t/m 18.00

Zaterdag : 09.30 t/m 16.00

Zondag : Gesloten

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken