Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
29 jun 2023

De Moderne Rolstoel Van Nu – Zoof Rolstoel

Met de Zoof rolstoel is Nederland een innovatieve en zeer lichte design rolstoel rijker. Dit product is gemaakt op Nederlandse bodem en helemaal doorontwikkeld op het gebied van comfort en functionaliteit . Zo is het speciale zitkussen wat zorgt voor een optimale drukverdeling geplaatst op een harde plaat zodat deze niet door kan zakken en u ook gerust een langere periode in de rolstoel kunt zitten met de juiste ondersteuning. Ook is de zitting in een hoek van 10 graden gezet zodat u geen last heeft van schuiven en de druk op uw zitvlak verdeeld wordt en uw rugwervels ontlast worden. De Zoof rolstoel is er in twee variaties , de Zoof Urban en de Zoof Classic. Het grote verschil is dat de Urban een inklapbare voetplaat heeft en de Classic voorzien is van klassieke voetsteunen . Bij de varianten zijn te leveren met grote wielen of kleine wielen en zijn modulair aanpasbaar zodat hier eventueel ook een elektrische duwondersteuning of volledig elektrische besturing opgezet kan worden. Dit kan ook altijd na aanschaf van de rolstoel nog.

Uniek Vouwsysteem Zoof Rolstoel

De Zoof wordt niet zo opgevouwen als een traditionele rolstoel maar van achteren naar voren in 1 beweging. Dit is voor iedereen zeer makkelijk om te doen en zo maakt u van de Zoof een zeer licht en klein pakket wat in bijna iedere auto te vervoeren is . Bij de grote 24 inch wielen haalt u met de quick relase knop snel en makkelijk de wielen eraf. Bij de 10 inch variant blijven deze gewoon zitten. U heeft maar een tilgewicht van 10 kg wat voor de meeste mensen goed te tillen is.

Ontdek de Zoof Rolstoel In Deze Demonstratiefilm

Kleuren Van De Zoof Rolstoel

De Zoof rolstoel is verkrijgbaar in 4 hedendaagse kleuren die zorgen voor een rustige maar frisse uitstraling van de rolstoel. De gekozen kleur komt terug op verschillende accentpunten op de rolstoel en op de zitting. Het frame van de Urban versie heeft een grijze kleur en het frame van de Classic heeft een crème kleur. Mocht u later een andere kleur willen aanschaffen is dit allemaal uitwisselbaar zodat de rolstoel een andere uitstraling krijgt.

Prettige Duwbeugel

De modern vormgegeven duwbeugel ligt zeer prettig in de hand en geeft de Zoof een vriendelijke uitstraling. Door met een beugel te werken i.p.v handvatten kun je zelf bepalen waar je deze vast pakt als duwer en zul je zo in een natuurlijke houding achter de rolstoel lopen. Ook is deze zeer licht en gemakkelijk te duwen en kunt u zo eenvoudig sturen met de Zoof. De 24 inch variant kan natuurlijk ook zeer goed als zelfbeweger worden ingezet.

Sterk & Licht Aluminium Frame

De Zoof heeft een zeer sterk frame wat belastbaar is tot maximaal 137,5 kg. Door geen kruisframe te gebruiken kunt u de rolstoel met 1 handeling opvouwen met een beweging naar voren maar hierdoor ontstaat er ook ruimte onder de stoel die als opbergvak is ingericht zodat u hier makkelijk spullen in kunt vervoeren waar u zittend vanuit de rolstoel bij kunt

Zoof Rolstoel Kopen ?

Wilt u graag de Zoof Rolstoel kopen ? Dan kan dit vanaf 15 Juli 2023 online of bij ons in de showroom in Neede. Hier hebben wij de Zoof Classic en Zoof Urban voor u staan om uit te proberen en te testen. Mocht deze bevallen dan kan deze ook meteen meegenomen worden zodat u deze meteen in gebruik kunt nemen.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl

Product film Zoof Urban & Zoof Classic

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken