Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
26 sep 2017

De Nieuwe Rollz Motion – Rolstoel en Rollator in 1

De Rollz Motion is geheel vernieuwd en nu als pre-order te bestellen. Rollz heeft de aandachtspunten van de afgelopen jaren goed onder de loep genomen en een nog betere versie van dit geweldige apparaat op de markt gebracht . Wij hebben de nieuwe versie al mogen zien en testen en zijn onder de indruk van z’n prestaties. Zo zijn er kleine details aangebracht zoals een kabelhouder zodat deze de remkabel goed op de plek houd en hier geen hinder van ondervind. Ook zijn de wielen onder de loep genomen en geeft het schuim in de wielen een nog hoger comfort. De bevestiging van het rolstoelpakket is verstevigd een nog net zo eenvoudig vast te maken met 1 kleine handeling. Ook is de voetensteun onder de loep genomen en zorgt deze voor een natuurlijk stand van de benen met een goede grip op de voetplaat.

Verder is de Rollz Motion voorzien van 4 nieuwe trendy kleuren, mat zwart, donker paars, wit en donker blauw.

Over de Rollz Motion – Rolstoel en Rollator in 1

De Rollz Motion is een uniek ontwerp waarbij u een rollator binnen enkele seconden kunt veranderen in een volwaardige rolstoel van zeer stevige kwaliteit. De Rollz Motion is een 100% Nederlands product en is zowel als rollator en als rolstoel 1 van de stevigste en comfortabelste wat er te krijgen is . De speciale schuim banden hebben een mooi grote waardoor u over oneffenheden eenvoudig overheen loopt en zorgen voor een goede demping van de ondergrond. Hierdoor ondervind u weinig trillingen in uw handen en gewrichten.  De Zachte handvatten die in een ergonomische positie staan zodat u altijd netjes rechtop loopt maken het geheel helemaal af. De Rollz is eenvoudig in te klappen zodat deze als een compact pakketje vervoerd kan worden.

Het voordeel van de Rollz Motion

Het grote voordeel van de Rollz motion is dat u altijd zo ver kunt lopen als u kunt en geen rekening hoeft te houden met de terugweg. U kunt de Rollz Motion immers binnen enkele seconden omtoveren tot een gedegen rolstoel zodat u de rest van de afstand rustig in de rolstoel kunt zitten. Ook voor uw partner of begeleider is het drukken van de Rollz Motion licht en gemakkelijk. Zo hoeft u altijd maar 1 hulpmiddel mee te nemen en in huis te hebben.

 

Voor alle informatie over de Rollz Motion kunt u vinden op onze website via de volgende link : ——> Rollz Motion 

De Nieuwe Rollz Motion – Rolstoel en Rollator in 1

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken