Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
1 jul 2021

De Nieuwste Moderne Scootmobiel – Scoozy C

Bent u op zoek naar de nieuwste scootmobiel met de nieuwste technieken ? Ontdek dan de Scoozy C ! Deze moderne scootmobiel is voorzien van de nieuwste technieken en is helemaal gestyled anno 2021 . Het grote verschil met een traditionele scootmobiel is de besturing. Waar je normaal met een scootmobiel om te remmen altijd de gashendel los moet laten i.p.v iets inknijpen om te remmen. Heeft de Scoozy een actieve rem. Je bestuurd deze met een joystick die links of rechts geplaatst kan worden, wanneer er rustig geremd moet worden kunt u de joystick gewoon los laten en remt deze rustig op de motror af en staat in een korte afstand stil met een normale uitloop. Gebeurt er opeens iets in het verkeer waardoor u snel en abrupt moet stoppen ? Dan trekt u de Joystick achteruit en de Scoozy C staat met een stil. Dit is ook de natuurlijke reactie wat men normaal gesproken onbewust meteen doet. Optimale veiligheid dus, niet onbelangrijk in het verkeer.

Een Indruk Op Video Van De Nieuwe Scoozy C

Nieuwste Technieken Op Een Scootmobiel

De Scoozy C beschikt of de allernieuwste technieken om het rijden zo optimaal comfortabel te maken en u de vrijheid te geven die u graag wilt.  Zo beschikt de Scoozy over een regeneratief remsysteem wat ervoor zorgt dat er energie terug wordt gewoon op het moment dat de Scoozy afremt. De Scoozy is dan ook leverbaar met een accupakket voor een afstand van 50 km en optioneel met 100 km net wat u wilt.

Het rijden op de Scoozy is erg comfortabel door de onafhankelijke vering en laag zwaartepunt rijd je net zo fijn over wegen door de stad als op bospaden en grasvelden. De grote wielen en trekkracht van de Scoozy C zorgen dat je overal makkelijk overheen en doorheen kunt. De afstand die je nog kunt rijden is af te lezen op het display, zo heb je een goed overzicht hoe ver je nog kunt rijden. Het open ontwerp zorgt voor maximale contact met de omgeving zodat je optimaal kunt genieten van de omgeving.

In En Uitstappen

Ook over het in en uitstappen is goed nagedacht op dit zo optimaal mogelijk te maken. U kunt links en rechts instappen op de Scoozy door de armleuning aan de zijde open te klappen. Op het moment dat u dit doet draaien de voorwielen automatisch weg zodat u bij uw voeten meer ruimte krijgt om in te stappen. Zo ziet u dat bij de Scoozy overal is over nagedacht.

Kun je de Scoozy zelf vervoeren ?

Als je de mogelijkheid hebt om de Scoozy te vervoeren in ene busje of aanhanger is het natuurlijk super fijn om deze ook mee te nemen op vakantie en te weten dat deze daar ook goed uit de voeten kan. Je kan weer dingen bekijken samen met je gezin, partner of allen met vrienden. Hier onder een aantal filmpje van waar de Scoozy al geweest is en dat deze makkelijk op bijna alle ondergronden uit de voeten kan.

Scoozy Trip In de Ardennen Belgie

Scoozy Trip Het Stads Centrum Van Parma

Hier onder een 360 graden film van de Scoozy C in het stads centrum van Parma. Bekijk de verschillende ondergronden en ontdek de mogelijkheden van de Scoozy C scootmobiel. Door met de muis in beeld te klikken of met uw vinger op tablet en mobiel te bewegen kunt u de beelden draaien en alles vanuit verschillende standen bekijken.

Demonstratie En Proefrijden Op De Scoozy C

Wij leveren de Scoozy C door heel Nederland. Voor een demonstratie en het proefrijden op de Scoozy C kunt u langs komen in onze showroom , u hoeft hiervoor geen afspraak te maken en kunt tijdens openingstijden rustig bij ons binnen lopen . Komt u van ver ? Dan is het wel handig dat wij weten dat u komt zodat wij uitgebreid de tijd voor u kunnen inplannen.  U kunt bij ons test rijden in een rustige omgeving zonder dat u gestoord word door ander verkeer, tijdens het proefrijden zullen we u begeleiden waar dit nodig is en uitgebreid de Scoozy uitleggen alvorens te beginnen.

Adresgegevens

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38 ( Autonavigatie parralelweg 90 , nieuwbouwterrein de russchemors ligt hier tegenover )

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

Ma : Gesloten

Dins t/m Vrij : 09.30 – 18.00

Zat : 09.30 – 16.00

Zo : Gesloten

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken