Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
30 nov 2023

De Voordelen Van Een Wasbaar Hoesloos Dekbed All Season

Veel mensen kennen het nog niet maar een hoesloos dekbed is echt een uitkomst in gemak en lichamelijke inspanning. Schaf u dan ook nog het speciale Royalbed hoesloze dekbed aan ? Dan kunt u hier zomer en winter gebruik van maken. Deze dekbedden zijn gevuld met een speciale holle vezel die warmte regulerend is . Hierdoor geven deze warmte in de winter en zijn ze koel in de zomer. De holle vezel zorgt namelijk voor een optimale lichaamstempratuur . U zult zien dat u ook vaker en gemakkelijker het bed verschoont waardoor u geen last van huisstofmijt, schimmels en bacteriën heeft .U wast namelijk het gehele dekbed en niet zoals normaal alleen de hoes. Ook hoeft u nooit meer de hoes om het dekbed te doen aangezien deze er al omheen zit.

Dekbed In Het Geheel In De Wasmachine.

Waarom Een Hoesloos Dekbed Kopen ?

Een hoesloos dekbed kopen de meeste voor het gemak en de hygiëne . De meeste mensen slapen jaren onder een dekbed zonder dat deze gewassen wordt. Het dekbed overtrek wordt gewassen maar het dekbed zelf wordt vaak hoogstens gelucht door deze half uit het raam te hangen.  Hiermee waait hij wel een beetje door maar blijven bacteriën en schimmels gewoon in het dekbed zitten en blijft huisstofmijt een probleem. Met een hoesloos dekbed is dit verleden tijd . U wast meteen de buiten en binnen zijde en heeft alles hygiënisch schoon . Zo weet u zeker dat u altijd onder een fris en schoon dekbed slaapt. Ook door het gemak dat u niet het dekbed in de hoes hoeft te stoppen is een groot voordeel en zorgt er voor dat u het dekbed vaker wast en dit geen gedoe meer is . Het dekbed is snel drogend aan de waslijn maar mag ook in de droger .Wilt u af en toe van kleur wisselen ? Schaf dan een dekbed met kleuren aan twee zijden aan ? Zo kunt u zelf wisselen welke kleur u boven doet.

Dekbed In Het Geheel In De Wasmachine.

De eerste vraag van mensen is vaak past het dekbed wel in mijn wasmachine ? Wij verkopen bijna altijd de 140 x 200 cm van het Royalbed dekbed. Deze past namelijk bij bijna iedereen in de wasmachine aangezien deze al in een trommel kan van 5 kg. De meeste wasmachine ‘s zijn tegenwoordig standaard al 7 of 8 kg en sommige nog wel groter. Dit is dus geen enkele probleem. Ook zijn de gebruikte materialen snel drogend en kunnen in de droger of aan de waslijn. Zo heeft u binnen no time weer een schoon , fris en droog dekbed om onder te slapen. De 140 x 200 cm uitvoering is een 1 persoons uitvoering. Slaapt u op een tweepersoonsbed dan raden wij aan er twee van 140 cm te nemen i.p.v. 1 grote twee persoons i.v.m. het wassen en de grote van de wasmachine.

  • U wast het complete dekbed, dus zeer hygiënisch
  • Nooit meer een hoes over het dekbed te doen
  • Sneldrogend
  • Warmte regulerend voor de winter en zomer

Het Hoesloze Dekbed All Season Geeft Altijd De Juiste Tempratuur

Het Royelbed hoesloos dekbed All Season heeft een speciale vulling van een holle vezel. Deze heeft als eigenschap dat deze dun is maar warmte regulerend . Deze houd u dus warm in de winter en koel in de zomer. Met een vulling van 300 g/m2 is deze optimaal om onder te slapen maar lekker licht om te hanteren en te laten passen in elke wasmachine vanaf 5 kg trommel inhoud. Vaak denken mensen op het eerste gezicht dat het dekbed te dun is en dat deze niet warm zal zijn in de winter. Tot dat men hier een nacht onder geslapen hebben . Dan geeft iedereen aan erg verrast te zijn en heerlijk warm te hebben geslapen. Omdat het dekbed warmte regulerend is , houd deze uw lichaam op ideale tempratuur . In de winter voelt dit warm, maar als het heel warm is in de zomer voelt dut juist lekker koel. Een perfect dekbed voor het hele seizoen dus zonder dat u iets hoeft te wisselen.

Wat kost een hoesloos dekbed ?

Vaak denken mensen dat het heel duur is om een hoesloos dekbed aan te schaffen wat ook nog warmte regulerend is . De verassing is dat het Zelesta Royalbed All season in de afmeting 140 x 200 cm slechts 69,- kost en u er voor 10,- al twee bijpassende kussenslopen bij heeft. Dit is dus een zeer voordelige koop met een hoop gemak en op naar een hygiënisch slaapcomfort.

Bestellen van het Royalbed hoesloos dekbed

U kunt het Royalbed dekbed bestellen via onze website. Via het dik gedrukte woord hoesloos dekbed hierboven in de tekst te drukken gaat u meteen naar de categoriepagina van de hoesloze dekbedden en kunt u alle kleuren bekijken die wij kunnen leveren. Natuurlijk kunt u ook mailen of bellen met onze klantenservice of langs komen in onze shiowroom om deze te bekijken. Deze liggen standaard bij ons op voorraad.

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken