Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
26 jun 2018

Douchen met een comfortabele douchestoel

Bent u wat minder ter been, dan heeft u een grotere kans op een valpartij. De badkamer is een gladde ruimte waarin u makkelijk uit kunt glijden. Met een douchestoel kunt u zich op uw gemak douchen terwijl u veilig zit. Bij de Totale Zorgwinkel hebben wij een ruim assortiment douchestoelen en douchekrukken die u ondersteuning geven tijdens het wassen. Er zijn ook douchestoelen die als toiletstoel gebruikt kunnen worden. Deze combinatie is de meest ideale oplossing voor mensen die moeite hebben met lopen en toch veel waarde hechten aan hun eigen privacy. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij.

De verrijdbare douchestoel en toiletstoel in 1 van Moem

De douchestoelen van Moem zijn van topkwaliteit. Dankzij de wielen is de stoel bijzonder wendbaar. De wielen kunnen in een remstand worden geplaatst, zodat de stoel stevig op zijn plaats blijft staan. Het lichtgewicht materiaal en de ergonomische handgrepen zorgen ervoor dat u met de stoel bijzonder prettig kunt manoeuvreren.

De douche- annex toiletstoel heeft een ergonomisch vormgegeven rugleuning en een comfortabele zitting. Deze zitting heeft een uitsparing die u onder de douche kunt afsluiten met een deksel. Wilt u naar het toilet, dan kan de stoel zonder deksel eenvoudig over het toilet worden geplaatst. U kunt onder de stoel ook een opvangemmer plaatsen, zodat u op elke gewenste plek gebruik kunt maken van het toilet. Omdat de armleuningen afneembaar zijn, kunt u ook zijdelings op de stoel plaatsnemen.

Douchestoelen en toiletstoelen in 1 met wielen van Etac

Deze stoel is een van de best verrijdbare douchestoelen annex toiletstoelen die er momenteel verkrijgbaar is en heeft dan ook verschillende prijzen in de wacht gesleept. De douchestoel heeft naast de zeer hygiënische vormgeving en de veiligheid en hoog zitcomfort.
De Etac stoel heeft een uitsparing aan de achterzijde, zodat u in de stoel kunt blijven zitten wanneer u hem over het bestaande toilet heen rolt. Maar ook bij het wassen kunt u dankzij de uitsparing overal bij. Een bijpassende ondersteek is los verkrijgbaar.

De handige wielen kunt u, evenals bij de Moem stoel, op de remstand zetten.
De armleuningen kunnen omhoog zwenken en de verstelbare voetsteun kunt in hoogte verstellen. Zit de voetensteun u in de weg, dan kan deze eenvoudig worden gedemonteerd.
Omdat de Etac stoel geen lasnaden en openingen heeft, krijgt corrosie geen kans en is de stoel makkelijk schoon te maken. De douche-/toiletstoel is verkrijgbaar in de kleuren groen en wit.

Douchekrukken en douchezitjes

De meest eenvoudige ondersteuning voor onder de douche biedt de douchekruk, voorzien van antislip doppen. Sommige krukken kunt u opvouwen, zodat ze zo min mogelijk ruimte innemen. Op een kruk met een draaizitting kunt u zichzelf makkelijk omkeren.
Er zijn ook douchezitjes met en zonder rugleuning die u aan de wand kunt monteren. Sommige modellen hebben opklapbare armleuningen.
Tot slot kennen we nog de douchestoel zonder wielen, maar wel met in hoogte verstelbare poten. Deze zijn ook handig als u voor de wastafel wilt zitten. Ze zijn verkrijgbaar met en zonder armleuningen.

Ruim assortiment hulpmiddelen bij de Totale Zorgwinkel

In onze thuiszorgwinkel hebben wij talloze artikelen die u kunnen helpen bij het douchen, wassen of in bad gaan. Van badlift tot douchebeugel en van antislip mat tot rugspons. Bent u op zoek naar een specifiek artikel en kunt u deze niet op onze website vinden, belt u dan gerust met onze medewerkers. Zij kunnen u ongetwijfeld verder helpen of een oplossing vinden voor uw probleem. Onze medewerkers zijn te bereikbaar op telefoonnummer 0545-296368. Wilt u uw vraag liever per email stellen, dan kunt u ons mailen via info@totalezorgwinkel.nl. Gewoon doen!

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken