Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
23 feb 2022

Een Daylight Loeplamp Verruimt Uw Zicht

Als kleine details een grote rol spelen

Het overkomt velen, de ogen verslechteren door ouderdom of ziekte en het lezen wordt steeds moeilijker en moeilijker. Een loeplamp is, zoals de naam al suggereert, een loep en een lamp ineen. Door de combinatie van vergroting en heldere verlichting, is een loeplamp uitstekend geschikt voor slechtzienden die graag willen lezen, foto’s bekijken, handwerken of puzzelen.

Daylight loeplampen zijn loeplampen van het merk Daylight. Zoals de naam al aangeeft bootst deze lamp een natuurlijk daglicht na. De loep dient als ondersteuning bij het uitvoeren van jouw favoriete hobby. Ideaal bijvoorbeeld om een boek te lezen of te handwerken. Zeker wanneer er in huis of in uw hobbykamer te weinig licht binnenkomt om goed op uw handen of boek te kunnen kijken. Zeker in de avonden of op een grauwe dag kunt u hier al snel last van krijgen. Daarvoor zijn de Daylight loeplampen een uitermate goede oplossing.

Loeplamp Met Perfecte Kleurherkenning

De Daylight loeplampen zorgen door het type licht (6000K) voor een perfecte kleurherkenning. U kunt met de Daylight loeplamp de details beter onderscheiden. De loeplampen voorkomen vermoeide ogen. De lampen zijn energiebesparend en stoten geen warmte uit.
Het licht schijnt naar beneden, u kijkt door het vergrootglas en u zult merken dat de goede verlichting in combinatie met het vergrootglas een zeer scherp en detailrijk beeld oplevert.

Loeplamp voor veel verschillende werkzaamheden

Wanneer u behoefte heeft aan een kleine vergroting, kan een loeplamp u helpen om gemakkelijker te lezen en foto’s te bekijken. De vergroting van circa 2 maal zorgt ervoor dat teksten en foto’s net wat beter zichtbaar worden. Handwerken of modelbouw, elektronica of scrapbooken, bij veel hobby’s is het van belang dat details en kleuren goed gezien kunnen worden. Een loeplamp kan u daarbij prima ondersteunen Ook bij talloze andere werkzaamheden is een loeplamp een nuttig hulpmiddel: restauratie, forensisch onderzoek, kwaliteitscontrole etc.

Voordelen van Daylight loeplampen:

  • We hebben het zojuist al even benoemd maar het grootste voordeel van een Daylight loeplamp is natuurlijk dat u uw hobby kunt blijven uitoefenen. Zelfs wanneer het te donker wordt of letters/attributen te klein.
  • De Daylight loeplampen zorgen door het type licht voor een perfecte kleurherkenning
  • U kunt met de Daylight loeplamp de details beter onderscheiden.
  • De loeplampen voorkomen vermoeide ogen.
  • De lampen zijn energiebesparend en stoten geen warmte uit.

 

Als u aan tafel bijv. de krant wilt lezen, kunt u dit eenvoudig doen met behulp van een loeplamp. Deze kan gemakkelijk d.m.v. een tafelklem vastgezet worden. U houdt uw handen vrij om een bladzijde om te slaan en kunt gemakkelijk de loep in hoogte/laagte verstellen.
De kop-arm-verbinding maakt bovendien eenvoudig een probleemloze en stabiele positionering mogelijk. De op- en neer beweging van de kop is geregeld met een stelschroef (vleugelmoer). De veren zijn in de arm weggewerkt. Ook is de loeplamp optioneel verkrijgbaar met verrijdbare poot.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken