Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
16 jul 2021

Een Sta-op Stoel Kopen

U bent aan het kijken naar een nieuwe stoel en wilt misschien wel een sta-op stoel kopen. Dan zijn er veel soorten en maten verkrijgbaar in veel verschillende prijs categorieën . Natuurlijk zit er ook een groot verschil in kwaliteit en het aantal motoren , kijk wel uit voor aanbieders die vee reclame maken en met mooie aanbiedingen u naar de winkel lokken, vaak gaat u met een veel duurdere stoel de deur uit van een lage kwaliteit. Wilt u echt een sta-op stoel die helemaal wordt ingemeten aan de hand van uw lichaam ? Dan zijn er eigenlijk maar twee topmerken en dit zijn Fitform en Doge . Deze sta-op stoelen hebben 3 motoren die onafhankelijk van elkaar te stellen zijn en bieden het hoogste gebruikers gemak. Ook worden deze stoelen helemaal aan de hand van uw lichaam ingemeten met de speciale inmeetstoel in onze showroom. Na een aantal jaren als uw lichaam veranderd kan de stoel ook nog weer aangepast worden en opnieuw op maat worden ingesteld als u bijvoorbeeld een aantal cm bent gekrompen.

Kleuren en Stoffen Van De Sta-op Stoel

Een sta-op stoel van Doge of Fitform zijn er in zeer veel kleuren verkrijgbaar , ook kunt u kiezen uit leer, 3 soorten stof, en Nirox ( incontinentie stof ) . Zo kunt u zelf bepalen hoe u stoel eruit komt te zien en deze aanpassen aan uw interieur .

Levertijden Van Een Sta-op Stoel

Door de Corona zijn de onderdelen en stoffen van sta-op stoelen een tijd lang slecht of nauwlijks leverbaar geweest. Hierdoor zijn er bij de fabrikanten grote achterstanden opgelopen en zit de levering van een stoel zo op 12 – 14 weken.

Snelle levering

Wilt u nu toch een stoel snel geleverd hebben dan is dit bij ons mogelijk . Wij hebben enkele modellen in neutrale kleuren stof en leer op voorraad staan die wij geheel op maat kunnen aanpassen aan uw lichaam. Zo heeft u toch een stoel geheel op maat en een perfecte zitondersteuning met een snelle levering. Alleen de kleur van de stoel en het stof soort moet u aanstaan. De voorraad van deze stoelen veranderd nog al en op is op aangezien wij ook zitten met een lange levertijd vanuit de fabrikant. Heeft u spoed informeer dan dan naar de voorraad op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl.

Snel lever sta-op stoelen

Ook hebben wij een aantal sta-op stoelen in vaste maten en vaste kleuren voor zeer scherpe prijzen en snelle levertijden . Zo heeft u bijvoorbeeld al een draai fautieul sta-op relax stoel in leer / sky combinatie met accu voor 2195,- en een zeer snelle levertijd. Dit is de sta-op stoel Florence , en wat dacht u van de sta-op stoel Roma ? Deze heeft een verstelbare voetenbank en rugleuning en sta op stand. Wordt geleverd in 1 maat met een super sterke stof in 3 kleuren. Optioneel is hier ook nog een accu en wielenset voor verkrijgbaar. Deze stoel bieden wij aan voor slechts 1195,-

Showroom In Neede

Wilt u deze stoelen graag bekijken en dat wij eventueel uw maten bekijken en u opmeten in onze inmeetstoel ? Komt u dan eens langs in onze showroom. U hoeft hier geen afspraak voor te maken en kunt tijden openingstijden rustig binnen lopen.

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38 ( Navigatie Parralelweg 90 , het nieuwe industrieterrein de Russchemors ligt hier tegenover.)

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken