Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
15 feb 2023

Elektrische Loopfiets – Nummer 1 Van Nederland

Er zijn verschillende soorten loopfietsen op de markt verkrijgbaar maar voor volwassenen is er maar 1 soort die elektrisch is , veiligheid bied en eruit ziet als een normale elektrische fiets. De Sitgo Elektrische Loopfiets Voor Volwassenen

Deze loopfiets bied een hoop gemak aan volwassenen die moeite hebben met het evenwicht op een normale fiets en dan vooral met het wegrijden en stoppen. Met De Sitgo heeft u dan meteen beide benen op de grond en staat u stabiel en veilig stil. De Sitgo bied veel gemakken net als een gewone elektrische fiets en kan in 5 snelheden worden ingesteld tot circa 23 km/u. Zo kunt u goed met een normale elektrische fiets mee komen en kunt u er samen weer heerlijk op uit.

Waarom Een Elektrische Loopfiets Kopen ?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, biedt een loopfiets voor volwassenen in tal van situaties uitkomst. Dat is dan ook één van de voornaamste reden waarom veel mensen voor een loopfiets voor volwassenen kiezen.

Maar, er zijn nog meer redenen. Zo is gebleken dat een elektrische loopfiets een geweldig vervoermiddel is, ongeacht wat voor afstand je moet overbruggen.

Een elektrische loopfiets bied uitkomst voor korte ritjes naar de winkel als zowel lange tourtochten. Met de grote accu heeft u een ruim bereik en krijgt u een hoop vrijheid terug. Een loopfiets is wendbaar, veilig en makkelijk in gebruik . Vooral als u nog niet toe bent aan een scootmobiel maar toch op veilige fiets met een normaal uiterlijk wilt fietsen is de Sitgo echt een uitkomst.

De Sitgo bied de volgende voordelen :

 • Geveerd comfort zadel
 • Grote 24 inch wielen
 • Volledig elektrisch ondersteund
 • Geveerde voorvork
 • Groot digitaal display
 • Moeiteloos grote afstanden overbruggen
 • Brede voetenplank
 • Voorzien van een cruise control
 • Accu afneembaar en met slot te beveiligen
 • Altijd bij stilstand meteen de voeten aan de grond
 • Je fiets weer met gemak en plezier zonder zorgen te maken om te vallen

Waar Vind Je De Beste Loopfiets Voor Volwassenen ?

Ben je overtuigd geraakt van de voordelen van een loopfiets voor volwassenen ? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar de beste loopfiets voor u . De Sitgo loopfiets wordt in Neede gefabriceerd en is dus echt een Nederlandse fiets van hoge kwaliteit. Als officieel verkooppunt zitten wij ook in Neede vlak bij de fabriek en zorgen dus voor zeer korte lijntjes naar de bron. Wij hebben de Sitgo loopfiets dan ook standaard in de showroom staan zodat u deze buiten in een rustige omgeving kunt uitproberen. Wij zullen samen met u de loopfiets doornemen en u begeleiden tijdens het proefrijden. Teven hebben wij ook de van Raam loopfiets city staan. Deze niet elektrisch ondersteunende loopfiets geeft weer een hoop gemak als loophulp en wordt vaak ingezet i.p.v. een rollator en is makkelijk mee te nemen in de auto. Beide hebben wij standaard staan in onze showroom zodat u goed de verschillen kunt uitproberen.

Belastbaar gewicht van een loopfiets

Buiten de snelheid, motor, stabiliteit en acuu is het goed om naar de maximale belasting van de loopfiets te kijken . In de meeste gevallen is dit 110 – 125 kg en uit te breiden tot 150 kg. Zo weet u zeker dat de loopfiets van uw keuze geschikt is voor uw gewicht.

Uw Behoefte In Gebruik

Voordat u tot aanschaf overgaat is het belangrijk om te kijken wat u graag met de loopfiets wilt doen en wat uw behoeft is .Zo kunt u denken aan het :

 • Comfort, Wilt u dagelijks gebruik maken van de fiets of rijd u graag lange afstanden ? Denk dan aan het comfort door het type zadel met vering en voor voorvork vering te kiezen.
 • Hoe gebruikt u de fiets ? Gebruikt u de fiets dagelijks van A naar B of moet deze ook me in de auto of trein kunnen ? Kies dan voor een loopfiets sie ook op een fietsendrager past.
 • Accessoires , Is de loopfiets al uitgerust met verlichting ? Werkt dit over het elektrosysteem ? Kunnen er fietstassen of een mand op worden bevestigd ? Is de loopfiets voorzien van een slot of stokhouder ? Houd met zulke dingen van te voren rekening.
 • Prijs, de prijs is bij aanschaf natuurlijk niet onbelangrijk en speelt mee in uw keuze voor aanschaf. Kies wel voor de fiets die u de beste optie geeft zodat u hier ook in de toekomst gemak van blijft houden en achteraf geen spijt krijgt van uw aankoop.

Ervaringen Met De Sitgo Loopfiets Voor Volwassen

De Sitgo Loopfiets is al jaren op de markt en wordt door veel volwassenen naar grote tevredenheid aangeschaft. Veel mensen roemen het gemak in gebruik en de veiligheid en vrijheid die de loopfiets bied. Een aantal jaar geleden heeft de firma Scouters ( een onafhankelijk platform voor het adviseren en testen van hulpmiddelen ) de Sitgo loopfiets getest en een dagje mee rond gereden. Dit gaat wel om een ouder model maar geeft goed de mogelijkheden van deze fiets weer. Hieronder de test van scouters op film

Loopfiets Elektrisch Of Niet Elektrisch ?

Kunt u nu beter voor een elektrische of niet elektrische loopfiets kiezen ? Deze vraag is voor u zelf vrij makkelijk te beantwoorden. Wilt u namelijk de loopfiets gebruiken als alternatief voor uw fiets ? Dan kunt u beter voor elektrisch gaan. Wilt u de loopfiets gebruiken als hulpmiddel voor het lopen ? Dan kunt u beter voor niet elektrisch gaan.

Waar te koop ?

De Sitgo elektrische loopfiets en de van Raam Loophulp City kunt u aanschaffen via de Totale Zorgwinkel in Neede . Hier staan de fietsen in de showroom en kunt u deze proberen en aanschaffen. Koopt u de fiets liever online ? Geen probleem hieronder vind u de loopfietsen online met alle informatie :

Showroom

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken