Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Elektrische Loopfietsen

De elektrische loopfietsen van Sitgo zien er uit als een normale fiets. Alleen ontbreken hier de trappers waardoor u altijd makkelijk met beide voeten aan de grond kunt komen wanneer u tot stilstand komt. Lees meer

3 resultaten

Elektrische Loopfietsen

De elektrische loopfietsen van Sitgo zien er uit als een normale fiets. Alleen ontbreken hier de trappers waardoor u altijd makkelijk met beide voeten aan de grond kunt komen wanneer u tot stilstand komt. Zo staat u altijd stabiel en veilig op de grond. De elektrische loopfiets heeft 5 standen van ondersteuning waarbij u in stand 1 nog mee kunt lopen zodat u zelf ook beweging krijgt. Gaat u in een snellere stand dan kan de fiets volledig elektrisch rijden en zet u uw voeten op de voetplaat. De elektrische loopfiets van Sitgo is speciaal ontworpen voor volwassenen en in 2 uitvoeringen verkrijgbaar. De Sitgo Classic en de Sitgo Ultimate. Beide elektrische loopfietsen zijn het zelfde qua bouw en functie waarbij de Ultimate luxer is uitgevoerd en vering in het zadel en de voorvork heeft.

Wanneer een Sitgo Elektrische Loopfiets ?

Wanneer u evenwicht problemen heeft tijdens het fietsen en moeite heeft met stilstaan bij kruispunten en stoplichten of afstappen van de fiets en u nog niet aan een scootmobiel toe bent is de Sitgo Loopfiets een uitkomst. De elektrische loopfiets waarbij u met het stoppen bij kruispunten ect altijd de voeten meteen stabiel aan de grond heeft staan en tijdens het rijden op de voetplaat zet. Ook de instap is zeer laag zodat u veilig en makkelijk op en af de fiets kunt stappen.

Totale Assortiment Aangepaste Fietsen

Showroom Met Elektrische Loopfietsen

In onze showroom hebben wij standaard de elektrische loopfiets Sitgo Ultimate staan zodat u deze kunt uitproberen en testen in een rustige omgeving bij ons buiten. Wij zullen u de fiets goed uitleggen en begeleiden tijdens het rijden.

Terug naar Fietsen & Loopfietsen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline