Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

van Raam Elektrische Duofiets Fun2Go

De van Raam elektrische duofiets fun2go is de meest betrouwbare en verkochte duofiets op de markt verkrijgbaar. De 2 persoonfiets is geheel naar wens aanpasbaar en wordt vaak standaard met elektrische ondersteuning verkocht maar is ook zonder deze ondersteuning verkrijgbaar. Lees meer

3 resultaten

van Raam Elektrische Duofiets Fun2Go

De van Raam elektrische duofiets fun2go is de meest betrouwbare en verkochte duofiets op de markt verkrijgbaar. De 2 persoonfiets is geheel naar wens aanpasbaar en wordt vaak standaard met elektrische ondersteuning verkocht maar is ook zonder deze ondersteuning verkrijgbaar. Door zijn vele mogelijkheden in aanpassingen vooral voor de bijrijder is deze fiets zeer geliefd bij instellingen en zorgcentra . Maar ook particulier wordt deze fiets aangeschaft op bestelling. Door ons de gewenste opties door te geven kunnen wij u ook voorzien van een scherpe offerte en wordt de fiets speciaal voor u gemaakt. Wij leveren de fiets natuurlijk netjes bij u thuis af en leggen deze aan u uit.

van Raam elektrische duofiets Fun2go met aanhanger

Bij zorgcentra’s of instellingen is soms ook de wens om met 3 cliënten op pad te gaan. Daarom is er voor de Fun2go duofiets ook een speciale aanhanger ontwikkeld zodat u met 4 personen er op uit kunt .De aanhanger van de fun2go de funtrain is ok helemaal aanpasbaar naar wens . Zo kunt u deze ook helemaal afstellen aan de behoeft en er zo veilig op uit gaan.

Offerte van Raam elektrische duofiets Fun2go

Wilt u graag een scherpe offerte van de van Raam duofiets dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl. Ook kunt u het offerte formulier bij de product pagina van de fun2go invullen. Mocht u eerst een optie lijst willen ontvangen dan kunnen wij u deze toe sturen zodat u rustig kunt bekijken wat uw wensen zijn en zo de fiets samenstellen.

Al onze fietsen en loopfietsen

Terug naar Fietsen & Loopfietsen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!