Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Alle Fietsen & Loopfietsen

Hier vind u een overzicht van al onze van Raam fietsen en loopfietsen voor volwassenen. Wij hebben diverse soorten van Raam fietsen in ons assortiment Lees meer

11 resultaten

Alle Fietsen & Loopfietsen

Hier vind u een overzicht van al onze van Raam fietsen en loopfietsen voor volwassenen. Wij hebben diverse soorten van Raam fietsen in ons assortiment en de Sitgo elektrische loopfiets voor volwassenen die u zelfstandigheid geeft als een normale fiets problemen geeft en u nog niet toe bent aan een scootmobiel. De van Raam fietsen zijn er in vele soorten en maten en kunnen naar wens aangepast worden zodat u een fiets persoonlijk op maat krijgt. U kunt bij van Raam denken aan een duofiets, een rolstoelfiets, een loopfiets voor volwassenen of een driewiel fiets . Ook is er een speciale scootmobielfiets die een perfecte combinatie geeft van fietsen en een scootmobiel.

Overzicht alle driewielfietsen / duofietsen / loopfietsen

In het overzicht hierboven vind u al onze fietsen in het assortiment. Sommige fietsen worden voor u besteld op offerte basis en sommige fietsen hebben wij standaard op voorraad staan in onze showroom.

Aangepast Fiets Kopen ?

Terug naar Fietsen & Loopfietsen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline