Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

van Raam Aangepaste Fietsen

van Raam is een fabrikant van aangepaste fietsen voor mensen die moeite hebben te fietsen op een standaard fiets. De fietsen van van raam zijn , driewielfietsen, duofietsen, scootmobielfiets en loopfietsen . Lees meer

7 resultaten

van Raam Aangepaste Fietsen

van Raam is een fabrikant van aangepaste fietsen voor mensen die moeite hebben te fietsen op een standaard fiets. De fietsen van van raam zijn , driewielfietsen, duofietsen, scootmobielfiets en loopfietsen . Deze zijn geheel op maat te leveren en worden dan ook speciaal voor u gemaakt. De fietsen zijn optioneel elektrisch ondersteund leverbaar . Met een van Raam fiets weet u zeker dat u voor kwaliteit gaat en de beste aangepaste fietsen op de markt aanschaft. Wilt u graag eerst proefrijden op een fiets van van Raam dan kan dit op afspraak bij de fabriek in varsseveld . Zo kunt u uitgebreid testen wat u nodig heeft en ook verschillende opties proberen. Met de offerte van de fiets met alle benodigdheden die u nodig heeft kunt u zich bij ons melden en wij zullen de fiets dan voor u in bestelling zetten. Vaak kunnen wij deze u ook leveren voor een zeer scherpe prijs.

Bekijk ook onze andere fietsen

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Van Raam fietsen zijn ook als elektrische fiets leverbaar.

Terug naar Fietsen & Loopfietsen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline