Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
30 mrt 2022

Eloflex Rolstoel Of Prorider Rolstoel – Elektrisch Opvouwbaar

Wij krijgen wel eens de vraag wat nu de verschillen zijn tussen de Eloflex elektrische rolstoel of Prorider elektrische rolstoel. In de basis zitten hier weinig verschillen in en deze doen kwalitatief niet voor elkaar onder. Wel wordt de Prorider elektrische opvouwbare rolstoel standaard met 2 accu’s geleverd wat een bereik van al 30 km geeft. De Eloflex wordt standaard met 1 accu geleverd.

Welk Type Prorider Rolstoel is het meest populair ?

 

Verschillende typo’s Prorider Rolstoel

Hieronder gaan wij wat verder in op het type Prorider rolstoel , alle informatie over de Prorider rolstoel vind u hier : Prorider Modellen

Prorider STD

 

De Prorider STD is een zeer geliefd model dat voor vele ondergronden geschikt is door zijn grote achterbanden doe anti-lek zijn en een dempende functie hebben. De Prorider STD rijd met gemak over verharde zandpaden, grasvelden, grond, kasseien en hellingen. De twee sterke motoren op beide wielen zorgen voor een enorme trekkracht en perfecte rij balans. Met 1 handeling vouwt u de Prorider STD elektrische rolstoel op en kunt deze makkelijk en compact vervoeren in auto, vliegtuig of trein.

Prorider RS Met Opsta Functie

De Prorider RS elektrische rolstoel is uitgerust met een extra motor die de zitting omhoog brengt zodat u makkelijker kunt opstaan en minder kracht uit uw armen nodig heeft. Ideaal voor mensen die moeite hebben met opstaan en zo het eerste stuk al flink geholpen worden en eenvoudiger en veiliger willen opstaan. De opsta functie is eenvoudig te bedienen op de joystick besturing.

Prorider SF

 

De Prorider SF heeft alle eigenschappen van de STD maar is 1 van de lichtste elektrische rolstoelen aangezien deze te splitsten is in 14 en 16 kg. Dit gaat met 1 simpele handeling waardoor u twee delen heeft die ook makkelijker te positioneren zijn in de auto. Standaard wordt de Prorider SF ook met 2 accu’s geleverd en heeft deze nog een optie voor een derde accu. De verstelbare rugleuning met spanbanden is in te stellen naar wens , i.c.m. het royale zitkussen heeft de Prorider SF een perfecte zit.

Vervoeren Van De Prorider Rolstoel

De Prorider rolstoelen zijn eenvoudig op te vouwen en te vervoeren . Zo neemt deze weinig ruimte in in een auto, boot of trein en kunt u er weer heerlijk op uit. Maar ook op vakantie is de Prorider rolstoel een echte uitkomst . De accu is speciaal ontwikkeld dat deze mee mag in het vliegtuig. Zo kunt u ook op vakantie heerlijk genieten en de dingen bekijken die u wenst. Een Prorider rolstoel geeft uw vrijheid weer terug.

Heeft u zelf moeite om een elektrische rolstoel te besturen ?

Als u moeite heeft met een elektrische rolstoel te besturen of als u bijvoorbeeld op drukke plekken bent en liever heeft dat iemand de besturing overneemt ? Dan is het mogelijk een duimjoystick met twee duwhendels op de achterzijde te monteren zodat de rolstoel volledig elektrisch bediend kan worden door een begeleider aan de achterzijde.

Showroom In Neede

In onze grote showroom in Neede hebben wij alle modellen van de Prorider standaard op voorraad staan zodat u deze zowel binnen als buiten uitgebreid kunt proberen. Wij zullen u zo goed mogelijk adviseren en de verschillen per rolstoel uitleggen. Ook hebben wij standaard nog verschillende andere opvouwbare elektrische rolstoelen staan zoals de Joyrider, Smart Chair Travel en de aller lichtste opvouwbare elektrische rolstoel van slechts 12 kg de Splitrider elektrische rolstoel.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl

Gratis En Vrijblijvende Proefrit Aan Huis

Wilt u wel graag een elektrische rolstoel aanschaffen maar u weet niet welke en u bent niet in de gelegenheid om bij onze showroom te komen ? Dan is er ook de mogelijkheid dat wij gratis en vrijblijvend bij u aan huis komen met verschillende elektrische rolstoelen die wij in overleg met u mee nemen. U kunt dan thuis in uw eigen omgeving de verschillende elektrische rolstoelen uitproberen en onze adviseur zal u helpen en adviseren om de juiste keuze te maken.

Om een afsprak te maken voor een proefrit aan huis kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken