Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
3 nov 2015

Etac douchestoel en toiletartikelen

Wie het over Etac heeft , heeft het over kwaliteit. In het onderstaande artikel wil ik het hebben over de Etac Toiletoverzet Swift, de Etac douchestoel swift, de Etac toiletverhoger en twee verschillende washulpen van Etac, de Etac beauty rugspons en de Etac beaty lichaamsspons.

Etac Toiletoverzet:

De Etac toiletoverzet komt uit dezelfde lijn als de douchestoel Swift. Het voordeel van de toiletoverzet is dat deze in hoogte te verstellen is en dat deze los over de toilet wordt gezet en  makkelijk te verplaatsen is. Net zoals de douchestoel heeft de toiletoverzet antislip doppen die zich aanpassen aan kleine oneffenheden in de vloer. De Etac toiletoverzet is makkelijk te reinigen doordat deze niet bevestigd zit. Aan de toiletoverzet zitten twee armleuningen die het makkelijk maken om op te staan , deze kunnen kunnen des gewenst ook er af gelaten worden. De overzet heeft een goed ergonomische zit.

Douchestoel Etac Swift

De Douchestoel Etac Swift is 1 van de beste douchestoelen die er is . De douchestoel is makkelijk aan te passen naar wens van dat moment. Zo kunt u de douchestoel alleen als douchkruk, douchekruk met rugleuning, douchekruk met armleuning of geheel als douchestoel gebruiken . De Swift douchestoel is makkelijk in hoogte te verstellen en door zijn antislip doppen die zich aanpassen aan oneffenheden is het een zeer veilige stoel. De douchestoel is ook zeer stabiel en stevig. Het water kan makkelijk weglopen en de douchestoel is voorzien van een hygiëne uitsparing.

Etac Toiletverhoger: 

Bij de meeste toiletverhogers is de bevestiging niet om over naar huis te schrijven, het knapt vaak af en schuift bij het bewegen. Vooral bij de wat zwaardere personen is dit helemaal het geval. De etac toiletverhoger wordt hier in tegen met 4 klemmen bevestigd die stevig en makkelijk te bevestigen zijn. U klemt de toiletverhoger op het porselein van de toilet.  De toiletverhoger van Etac is verkrijgbaar in een 10cm verhoging en een 6 cm verhoging.

Etac beauty rugspons:

De etac beauty rugspons is ideaal voor mensen die slecht bij hun rug kunnen komen. De rugspons is makkelijk te hanteren en er kan met relatief weinig kracht de spons optimaal benutten.  Een groot voordeel is dat de spons niet zwaarder wordt als deze nat word en makkelijk op 60 graden te wassen is. Deze spons is ook altijd apart bij te bestellen.

Etac Beauty lichaamsspons:

De lichaamsspons van Etac is speciaal ontworpen om alle plekken op uw lichaam makkelijk te bereiken. Door de ergonomische vorm benut de spons optimaal de kracht van uw armen. Een groot voordeel is dat de spons niet zwaarder word als deze nat word en te wassen is op 60 graden. De sponsen zijn na die tijd ook los bij te bestellen.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken