Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
3 mrt 2022

Fitform Sta-op Stoelen

Waarom Fitform een sta-op stoel:

Mocht het zo zijn dat u door ouderdom of andere lichamelijke klachten minder goed uit u stoel kunt komen dan kan een sta-op stoel uitkomst bieden. Wat de naam al aangeeft, met een sta-op stoel kunt u de stoel omhoog laten komen tot de gewenste hoogte en kunt u gemakkelijk en veilig opstaan, u hoeft zich niet meer af te zetten om uit de stoel te komen. De stoel blijft in deze stand staan en wanneer u weer wilt gaan zitten hoeft u niet in de stoel neer te “ploffen” maar kunt u gemakkelijk eerst weer gaan zitten (waarbij de stoel nog in de sta-op stand omhoog staat) waarna u de stoel met de afstandsbediening weer naar beneden laat zakken. Een Fitform Sta-op stoel is gemaakt van de beste materialen zodat u de hoogste mogelijke ondersteuning krijgt. Op een Fitform sta-op stoel krijgt u ook maar liefs 10 jaar garantie volgens het Fitform garantie waarborg.

De Fitform sta-op stoelen zijn 3-motorisch wat inhoudt dat er 6 knoppen op de afstandsbediening zitten. Dit voor het verstellen van de rugleuning, voetenbank, sta op functie en kantelstand. Met de kantelstand kunt u de hele stoel laten kantelen en hierbij de rug en de kuitsteun nog onafhankelijk bedienen. Een 3-motorische sta-op stoel is dus in elke gewenste zit/lig houding in te stellen.

Sta- op Stoel Met Veel Mogelijkheden

De Fitform sta-op stoelen zijn in vele verschillende kleuren stof, leer of Niroxx leverbaar. Niroxx is voorzien van een waterdichte coating, waardoor de stof erg onderhoudsvriendelijk en vlekbestendig is. Wij hebben in onze showroom diverse stalen liggen waarmee u de gewenste kleur uitvoering kunt kiezen. Ook hebben wij alle stoelen op onze website in de showroom staan in verschillende kleuren en materialen zodat u ook al een aantal voorbeelden heeft om te zien en hier in te zitten.

Zithouding

Het is erg belangrijk om een juist zithouding te hanteren. De Fitform sta-op stoelen worden voor u op de juiste maat ingemeten/afgesteld. We hebben hiervoor een speciale meetstoel in onze showroom, hiermee kunnen wij voor u exact de juiste zithoogte/diepte inmeten. Ook is de armlegger hoogte bij de Fitform stoelen instelbaar. Standaard worden deze stoelen uitgevoerd met een opblaasbare, in hoogte verstelbare lende-steun in de rug. Ook beschikken deze stoelen over een topswing, hiermee kunt u de hoofdsteun van achter naar voren verstellen waardoor het hoofd en nek in elke positie aangenaam wordt ondersteund. Er zijn verschillende types hoofdkussen optioneel bij te verkrijgen, deze variëren in dikte en afmetingen en zijn in dezelfde stof of leer kleur uitgevoerd als de kleur stoel. Een hoofdkussen geeft de gewenste ondersteuning van het hoofd en/of nek en blijft goed hangen door middel van een gewichtje die aan de achterzijde hangt. Deze hoofdkussens zijn in onze showroom uit te proberen.

Een Overzicht Van Onze Fitform Stoelen

Fitform Vario 570

De Fitform Vario 570 sta-op stoel geeft volledige ondersteuning voor een optimaal zit comfort. Deze stoel kunt u in elke gewenste stand stellen zodat u erin kunt zitten, relaxen of slapen. De handbediening is zeer overzichtelijk, de knoppen worden in kleuren weergegeven

Fitform Vario 574

De Fitform 574 sta-op stoel wordt ook geheel op maat naar u lichaam ingemeten. Wij meten gemakkelijk voor u de juiste maten in d.m.v. onze meetstoel in onze showroom.  stoel kunt u ook in elke gewenste stand zetten omdat de standen onafhankelijk van elkaar te bedienen zijn.

Fitform Elevo 580

De Fitform Elevo sta-op stoel heeft een moderne, comfortabele uitstraling en oogt slank. Wat deze stoel standaard extra heeft is een handige, sta-op schakelaar knop onder de armleuning. Hierdoor hoeft u niet eerst de handbediening te pakken uit het zijvak maar kunt u gewoon beiden armen op de leuning houden en door middel van de knop onder de leuning uzelf laten zakken of juist omhoog laten komen.

Fitform Vario Grande XXL

De Fitform Vario 570 XXL sta-op stoel is een stoel die extra hoog belastbaar is en is leverbaar in de onderstaande breedte maten:

63 cm

69 cm

75 cm

87 cm

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken