Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
29 dec 2022

Hoe breed is een rollator ?

Hoe breed is een rollator ?

Veel mensen vragen zich af hoe breed een rollator is ? Hier zijn natuurlijk wel verschillen in maar gemiddeld is een rollator tussen 60 en 65 cm breed. Als je deze smaller maakt kan men er niet goed meer tussen lopen en als de een stuk breder wordt dan is het voor een persoon met een normaal postuur niet meer fijn steunen. Ook de zitbreedte van een rollator moet wel toegankelijk zijn voor de meeste mensen. Daarom heeft de gemiddelde rollator een zitbreedte van 50 -52 cm.

Andere afmetingen van rollators

Natuurlijk zijn er veel mogelijkheden in het aanschaffen van rollators en heb je extra brede XL rollators die al een zitbreedte van 65 cm hebben met een draaggewicht van 250 kg. Maar er zijn juist ook hele smalle rollators voor kinderen en kleine mensen. Deze rollators zijn extra small en klein uitgevoerd zodat deze voor kleine personen makkelijk te hanteren is.

Overzicht met alle rollators verkrijgbaar

Wij hebben een zeer ruim assortiment rollators in alle soorten en maten. Wel hebben wij onze selectie gebaseerd op stevigheid, kwaliteit , comfort en duurzaamheid. Het zijn dus allemaal rollators waar u van op aankunt in diverse prijsklasses . Een overzicht vind u hier : Alle Rollators

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Needeinfo@totalezorgwinkel.nl0545-296368

Advies Over Een Rollator

Wilt u graag persoonlijk advies over een rollator dan kunt u natuurlijk langs komen in onze showroom of contact opnemen met onze klantenservice voor telefonisch advies. Onze adviseurs zullen u helpen en luisteren naar uw wensen . Aan de hand daarvan zullen wij een selectie maken van een rollator die geschikt is voor u .

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken