Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
5 jan 2023

Huren Opvouwbare Elektrische Rolstoel

Opvouwbare elektrische rolstoel huren

Huren van de opvouwbare elektrische lichtgewicht rolstoel Joyrider

Bent u voor tijdelijk op zoek naar een opvouwbare, elektrische rolstoel om te huren ? Dit om het eerst uit te proberen om te kijken of het wat is voordat u deze aanschaft of voor gebruik op vakantie of tijdelijk omdat u minder even minder mobiel bent…
Dan hebben wij 1 model hiervoor in de verhuur, dit betreft de Joyrider opvouwbare elektrische rolstoel. Deze is door ons WA verzekerd, u bent zelf aansprakelijk voor schade en diefstal. En is voorzien van massieve anti-lek banden zodat u geen lekke band kunt rijden. De accu van de Joyrider is speciaal ontworpen zodat deze mee mag in het vliegtuig. U krijgt hiervoor van ons de vliegtuigpapieren erbij, mocht u de Joyrider mee willen nemen in het vliegtuig. De Joyrider heeft 1 accu, het bereik hiermee is circa 16 – 18 km. Perfect voor dagjes weg of op vakantie.

Over De Joyrider Elektrische Opvouwbare Lichtgewicht Rolstoel

De Joyrider is gemakkelijk in 1 handeling op te klappen aan het koord aan de achterzijde, hierdoor vouwt deze zich naar voren in en weegt dan 19,5 kg. De Joyrider is te besturen met een joystick, dit kan zowel links als rechtshandig. Op het moment dat u de joystick loslaat remt deze meteen af en staat deze meteen op de parkeerrem. De maximale snelheid is 6,5 km per uur die in te stellen is in 5 standen. Ook is met de Joystick de snelheid te bepalen en deze eventueel aan te passen aan de gene die naast u loopt. Het speciale voetenplankje zorgt er voor dat u altijd met de benen recht onder uw lichaam kunt in en uit stappen.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl

Kosten Van Het Huren

De verhuur Joyrider is alleen mogelijk door af te halen bij ons in de showroom in Neede (bezorgen is dus niet mogelijk) dit op vertoon van geldig legitimatiebewijs en door betaling van de borg van € 500,- De huur bedraagt € 129,- per week en wordt bij het terug brengen verrekend met de borg. Hiervoor wordt een huurcontract ingevuld die dient te worden ondertekend door u.

Wij hebben 1 Joyrider in de verhuur deze kunt u van te voren reserveren bij ons. Dit kan via de website door het offerte formulier in te vullen of door een mailtje te sturen met de gewenste datum naar info@totalezorgwinkel.nl.

Wanneer de datum door ons wordt bevestigd is de reservering ingepland en kan de Joyrider op de door u gereserveerde datum worden afgehaald bij ons in de showroom dit op vertoon van legitimatiebewijs.

 

opvouwbare elektrische rolstoel

Aanschaffen Van De e-Ability Joyrider 

Natuurlijk kunt u de Joyrider ook bij ons aanschaffen voor een prijs van 2899,- . Maar wilt u eerst liever huren hoe deze bevalt dan is het mogelijk dat u de Joyrider eerst twee weken huurt en mocht u tot aanschaf overgaan van de Joyrider of een andere opvouwbare elektrische rolstoel in ons assortiment dan verrekenen wij de twee weken huur en de borg met de aanschafprijs. Zo kunt u eerst goed uitproberen of een elektrische opvouwbare rolstoel geschikt is voor u . Gaat u niet tot aanschaf over dan bent u alleen de 2 weken huur kwijt en wordt de borg weer aan u geretourneerd.

Een Gebruiker Over De Joyrider Elektrische Rolstoel

Contact

Wilt u graag de Joyrider elektrische rolstoel bij ons huren dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice of langs komen in onze showroom . Wilt u graag meer informatie over alle elektrische reis rolstoelen in ons assortiment dan kunt u kijken op onze pagina van de lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoelen, of langs komen in onze showroom. Ook een demonstratie aan huis is mogelijk met verschillende modellen.

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

Openingstijden :

Ma : Gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 t/m 18.00

Zaterdag : 09.30 t/m 16.00

Zondag : Gesloten

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken