Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
10 nov 2023

Lumie Lichttherapielamp – De Beste Daglichtlamp Verkrijgbaar

Als u aan het kijken bent naar een daglichtlamp of lichttherapielamp dan zijn er zeer veel soorten en merken verkrijgbaar op de markt en ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Wat is nu een goede lamp en welke is effectief ? De meeste fabrikanten ontwikkelen graag door in design maar niet in het effect van de lamp en de werking hiervan. Ook de nevenschade die een lamp kan veroorzaken wordt vaak niet goed belicht en wordt graag verborgen gehouden. Zorg daarom altijd dat u een merk aanschaft waarbij onderzoek en ontwikkeling voorop staat. Deze merken willen namelijk graag wat toevoegen aan de markt en zorgen dat de daglichtlamp de mensen helpt en geen andere schade aanbrengt aan bijvoorbeeld de ogen. Lumie is z’n fabrikant die veel tijd , energie en geld steekt in ontwikkeling van hun lampen om optimaal resultaat te boeken zonder dat dit neven schade oplevert.

Lumie Daglichtlampen

Zoals aangegeven worden de lumie lampen speciaal ontwikkeld om optimaal resultaat te leveren terwijl u gewoon u dagelijkse dingen doet . Zo hoeft u bij de Lumie lampen er niet recht in te kijken en kunt u gewoon uw ding doen. De helderheid van de lamp en de afstand kunt u zelf makkelijk instellen. Door het onderzoek en de innovatieve ontwikkeling die Lumie doet zijn hun op het moment de enigste fabrikant die hun lampen op de markt hebben die geen schade aan de ogen kan opleveren en gegarandeerd effect heeft op uw humeur, energie en somberheid. Ook als u slecht slaapt zijn de Lumie lampen bijzonder effectief .

Welke Lumie Daglichtlampen hebben wij in ons assortiment ?

  • Lumie Task
  • Lumie Desk lamp
  • Lumie Halo
  • Lumie Vitamin

Dit zijn de meest voorkomende en gebruikte Lumie lampen van dit moment.

Waar kan ik de Lumie daglichtlamp kopen ?

De Lumie daglichtlampen kunt u kopen en bekijken in onze showroom of gemakkelijk online bestellen via onze website. Klik in de eerste zin op het dikgedrukte woord daglichtlamp en u komt meteen bij alle Lumie lampen terecht

Showroom

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken