Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
16 jul 2021

Maak Een Keuze Uit De Lichtste Opvouwbare Elektrische Rolstoelen Van 2021

U heeft moeite met het lopen van afstanden en wilt er toch nog graag op uit en uw vrijheid behouden. Een lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoel is dan een uitkomst .Deze zijn namelijk makkelijk mee te nemen in de auto, trein, tram en zelfs het vliegtuig. Nu zitten er veel verschillen in de elektrische rolstoelen die worden aangeboden en praat je over lichtgewicht tot 20 kg. Alles wat hier boven worden aangeboden adverteert men wel van lichtgewicht maar is voor de meeste mensen te zwaar om te tillen en te vervoeren . Dit geeft dus niet de vrijheid die u wilt. Daarom ga ik hieronder even in op de drie lichtste rolstolen van het moment waarbij de lichtste slecht een tilgewicht van 12 kg heeft. Dit is voor iedereen goed te doen en te tillen.

Lichtgewicht Opvouwbare Elektrische Rolstoel Splitrider

De Splitrider lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoel is de aller lichtste opvouwbare elektrische rolstoel van het moment en heeft een tilgewicht van 12 kg. De Splitrider is met een handomdraai op te vouwen en in 2 delen te splitsen van 12 en 9 kg. Dit is goed te positioneren in elke auto en voor iedereen te tillen. Dit geeft dus een enorme vrijheid zodat u overal heen kunt gaan waar u wilt. Ook voor in het vliegtuig zijn de accu’s getest en ontvangt u van ons de benodigde papieren voor bij de douane op het vliegveld. De accu is hier namelijk speciaal voor getest en gekeurd.

Rijden op de Splitrider rolstoel

De Splitrider heeft een zeer eenvoudige besturing met een joystick die links of rechts geplaatst kan worden . De volledig elektrische rolstoel doet wat u met de joystick doet en staat meteen stil en geremd op het moment dat u de joystick los laat. Ook op heuvels en hellingen blijft deze goed geremd staan en is deze super veilig. Her rijden helling op of af is ook geen enkel probleem door de aandrijving in de assen en een motor op elk wiel. Het opladen van de accu kan zowel in de rolstoel zelf als los buiten de rolstoel om. Optioneel kunt u ook nog kiezen voor een elektrische achterloop set zodat u de Splitrider ook volledig aan de achterzijde kunt laten bedienen door een begeleider .

Alle info over de lichtgewicht opvouwbare Splitrider vinde u hier : Splitrider lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoel 

Lichtgewicht Opvouwbare Elektrische Rolstoel Smart Chair Travel

De Smart Chair Travel is een zeer moderne opvouwbare elektrische rolstoel die ook zeer makkelijk op te vouwen is en mee te nemen in de auto, trein, tram of vliegtuig. Ook deze accu is speciaal gekeurd voor het vliegen en heeft hier een certificaat voor . De Smart Chair Travel is te besturen met een joystick die links of rechts geplaatst kan worden. Standaard zit deze rechts, voor de linkerkant is een speciale adapter nodig. Het tilgewicht van de Smart Chair Travel zit op 20 kg maar is in een auto met vlakke laadbodem te verlagen tot 14 kg door de slimme smart roll die er optioneel bij te krijgen is . Zo krijgt u ook weer een zeer lichte en makkelijk hanteerbare rolstoel die u vrijheid geeft. De Travel rolstoel heeft een heerlijke dikke zitting en perfecte rugleuning met in de juiste verhouding. De instap kan zowel zijwaarts als recht voor de rolstoel doordat u de voetenplank kunt weg klappen. De accu van de Travel lichtgewicht opvouwbare rolstoel is uitneembaar en dus ook buiten de rolstoel om oplaadbaar.

Alle informatie over deze unieke elektrische rolstoel vind u hier : Lichtgewicht Opvouwbare Elektrische Rolstoel Smart Chair Travel

Lichtgewicht Opvouwbare Elektrische Rolstoel Joyrider

De Joyrider elektrische rolstoel is al jaren een zeer betrouwbare en handige opvouwbare elektrische rolstoel . De Joyrider heeft het zelfde uiterlijk als de Splitrider en is in feite dezelfde stoel die binnen 1 seconde opvouwbaar is . Het verschil is dat de Joyrider niet te splitsen is en u deze in het geheel tilt . Met een tilgewicht van 19,5 kg is dit ook voor de meeste mensen goed te doen. Ook zijn er een aantal manieren waardoor het tillen in de auto een stuk makkelijker en lichter wordt. Ook de Joyrider rolstoel wordt met een joystick aan de linker of rechterzijde bestuurd. Door zijn zeer kleine draaicirkel en sterke motoren op beide wielen is deze rolstoel geschikt voor binnen en buiten en uw ideale reismaatje om te vervoeren in de auto of vliegtuig. Ook bij de Joyrider zijn optioneel veel dingen verkrijgbaar zoals o.a een elektrische achterloop set , anti-lek banden, drinkbeker houders, verlichting, mandje, rugleuningtas, koppelstuk los opladen ect.

Voor alle informatie over de reis rolstoel kunt u klikken op de volgende link : Joyrider Lichtgewicht Opvouwbare Elektrische Rolstoel

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken