Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
17 nov 2023

Meest compacte opvouwbare scootmobiel

Wanneer u op zoek bent naar een scootmobiel maar dan opvouwbaar om mee te kunnen nemen, ontdek dan de Relync R2 opvouwbare scootmobiel. Dit is de meest compacte, opvouwbare scootmobiel van dit moment. De Relync is een driewiel scootmobiel die uiterst wendbaar is waardoor u ook gemakkelijk kunt manoeuvreren in kleinere ruimtes.

Opvouwen Van de Relync R2 Scootmobiel

Zeer eenvoudig op te vouwen tot een klein pakketje, geen moeilijke handelingen maar enkel door het zitje naar beneden in te klappen en het stuur om te klappen wordt het een handzame trolley die gemakkelijk achter u aan rolt. Ideaal voor op reis. Gemakkelijk rijdt u hiermee de trein in. De Relync past door zijn compacte formaat bijna in elke auto. Het tilgewicht is 25 kg

Rijden Op De Relync R2 Opvouwbare Scootmobiel

Doordat de Relync voorzien is van grote luchtbanden achter biedt dit een uitstekend comfort tijdens het rijden. De Relync wordt standaard geleverd met een lithium accu die een bereik geeft van 15 km. Dit is optioneel uit te bereiden met een tweede accu voor een bereik van 30 km. Het voordeel van de lithium accu is dat die ook kort bij te laden is. Ook voldoet de accu aan de veiligheidseisen van het vlieg verkeer zodat deze ook meegenomen mag worden op vakantie met het vliegtuig. Maximale snelheid van de Relync is 6,4 km/u.

Opvouwbare Scootmobiel Met Een Moderne Uitstraling

De Relync heeft een moderne uitstraling en is helemaal van deze tijd. In twee kleuren verkrijgbaar, hoogglans zwart of cherry rood.  Voorzien van een duidelijk LCD scherm waarop de snelheid, accu status en de gereden km af te  lezen zijn. Ook is er een USB poort aanwezig zodat u bijv. uw telefoon kunt opladen. Aan de veiligheid is ook zeker gedacht door de Relync te voorzien van grote LED koplampen die een helder en duidelijk licht geven zodat u ook in het donker goed zichtbaar bent.

Ons assortiment opvouwbare en demontabele scootmobielen

Wij hebben nog twee andere scootmobielen in het assortiment die demontabel zijn. Dit betreft de Drive ST3D opvouwbare scootmobiel, deze is in 5 delen te vervoeren. Hierbij haal je de scootmobiel dus als ware uit elkaar en is de accubak het zwaarst met een gewicht van 15 kg. Snelheid van de ST3D is max. 8 km/u en een actieradius van circa 20-24 km. Bekijk ons assortiment opvouwbare scootmobielen

Dan hebben we nog een opvouwbare scootmobiel in ons assortiment, dit is de Vermeiren One. Deze scootmobiel is in 4 delen te vervoeren. De Vermeiren One heeft een maximale snelheid van 8 km/u en het totale actieradius is circa 16 km.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken