Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
17 jun 2021

Nieuwe Scoozy C 2021 Vanaf 18 Juni Leverbaar

Update : Na een kleine vertraging is de Scoozy dan eindelijk vanaf 2/7/21 te bekijken en uit te proberen in onze winkel.

Vanaf Woensdag is het zover dan is de nieuwste telg van de Scoozy het type C leverbaar. Dit unieke moderne vervoersmiddel is met beperkte oplage gemaakt dus wacht niet te lang mocht willen overgaan op de Scoozy type C

Scoozy C Uitproberen In Onze Showroom

De nieuwe Scoozy is uit te proberen in onze showroom in een rustige omgeving , natuurlijk zullen wij u eerste de Scoozy uitleggen en begeleiden tijdens het testrijden. Het test rijden kan bij ons in een rustige omgeving zonder al te veel hinder van verkeer. Voor het uitproberen van de Scoozy hoeft u geen afspraak te maken maar het is altijd handig als wij weten wanneer u komt. Van Dinsdag t/m Vrijdag zijn wij geopend van 09.30 t/m 18.00 en van Zaterdag van 09.30 t/m 16.00 . Let wel op dat op Zaterdag de bezetting bij ons beperkt is en dat het kan voorkomen dat u even moet wachten bij drukte.

Over de Scoozy Type C

De Scoozy C is een uniek elektrisch vervoersmiddel helemaal van deze tijd. Door de veilige bediening met een actieve rem en nieuwste moderne snufjes en groot actieradius onderscheid de Scoozy zich met andere scootmobielen en elektrische hulpmiddelen. Alles over deze unieke scootmobiel vind u op de product pagina : Scoozy C 

Accessoires

Ook alle mogelijkheden en accessoires vind u bij ons in de showroom, zo kunt u denken aan een stoelrek met mogelijkheden voor een tas en stok / elleboogkrukhouder, een extra grote accu, telefoonhouder of bijvoorbeeld spiegel.

Showroom en levertijd

U kunt onze showroom vinden aan de Russchemorsweg 38 in Neede ( navigatie parallelweg 90 , hier tegenover ligt de nieuwe wijk de Russchemors en zit u ons pand al liggen)

De Scoozy staat standaard in onze winkel om te proberen. Wilt u de Scoozy bij ons aanschaffen dan wordt deze nieuw voor u besteld met de samenstelling van uw keuze. De levertijd zit ongeveer op circa 2 weken vanuit de fabrikant. Dit doen wij zodat er altijd een model in de winkel aanwezig blijft en u altijd een gloed nieuwe Scoozy krijgt met accu en accessoires naar keuze.

Wilt u meer weten over de Scoozy kunt u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken