Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
5 jun 2021

Ontdek De Nieuwe Scoozy Type C 2021

Heeft u eens van de Scoozy gehoord ? Misschien al wel maar misschien is het ook pas de eerste maal dat u actief aan het kijken bent voor een elektrische mobiliteits hulpmiddel van deze tijd. De Scoozy is kort samen gevat een moderne scootmobiel maar dit is wel te kort door de bocht. Het uiterlijk geeft het al prijs , de Scoozy C is alles behalve oubollig en heeft een moderne uitstraling. De Scoozy is een elektrisch vervoersmiddel waar u mee gezien wilt worden. Buiten het uiterlijk is het gebruik en het rijgedrag natuurlijk ook zeer belangrijk . Om exact aan te geven hoe dit voet en rijd is lastig maar hiervoor kunt u natuurlijk langs komen in onze showroom om dit uit te proberen. Het grote verschil met een traditionele scootmobiel is dat de Scoozy type C wordt bestuurd met een Joystick aan de linker of rechterzijde. Hierdoor zit u al veel ontspannener op het voertuig en kunt u goed in de stoel zitten. Ook de beenruimte is veel prettiger aangezien het een open concept is .

Waarbij een traditionele scootmobiel veel ongelukken gebeuren doordat het remsysteem los laten is ipv inknijpen wat men gewend is , heeft de Scoozy een actief remsysteem . Wanneer de Joystick plots naar achteren wordt bewogen remt de Scoozy ook echt . Dit is een natuurlijke reactie van de mens en hierdoor zult u bij schrik reacties in het verkeer altijd accuraat kunnen reageren. Beweegt u uit stilstand de joystick naar achteren dan rijd deze natuurlijk gewoon achteruit hoe u wilt.

Demonstratiefilm Van De Scoozy Type C 2021

Om u een indruk te geven over de Scoozy C zijn er enkele 3d filmpjes op genomen . U kunt de beelden in het frame met uw muis bewegen om vanuit verschillende hoeken te bekijken . Hier ziet u ook goed de kracht en de mooie onafhankelijke voorwiel ophanging en vering van dit unieke voertuig.

Uitproberen

Natuurlijk wilt u eerst dit uniek voertuig proberen voordat u over gaat tot eventuele aanschaf. Dit kan bij ons in de showroom in Neede. Hoer hebben wij de Scoozy staan vanaf eind Juni en kunt u dit elektrisch vervoersmiddel uitproberen in een rustige omgeving. Wij zullen u natuurlijk uitleg geven en helpen bij de proefrit.

U kunt ons vinden  aan :

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

Mocht u overgaan tot aankoop dan is de levering van de Scoozy scootmobiel circa 14 dagen aangezien deze voor u persoonlijk per stuk wordt gemaakt. Deze wordt gratis door ons aan huis geleverd . Wilt u een aanvraag voor een PGB doen ? Dan is de mogelijkheid dat wij een juiste offerte verstrekken voor de aanschaf van de Scoozy C.

Informatie Overzicht Scoozy Type C 2021

Actieradius Indicatie

De lithium accu gaat zeer lang mee. Door het regeneratief remsysteem wordt het bereik ook nog eens verhoogd. Op het display zie je een actueel bereik van je km . Standaard accu is tot 50 km optioneel tot 100 km.

Het besturingssyteem met de Joystick volgt innovatief jouw bewegingen en intuïtie 

Met slechts één hand te besturen: je rijdt er zo mee weg. De besturing met actieve rem geeft controle én veiligheid. De snelheid en draaicirkel passen zich aan en beschermt tegen het maken van te scherpe bochten

Optimale veiligheid

De Scoozy C heeft de verlichting hoger geplaatst zodat deze beter op valt. De energie zuinige LED verlichting zorgt voor een veilig geheel.

Luxe Zitkuip

In de luxe stoel zit u als gegoten, net boven het lage zwaarte punt van de Scoozy zit u uitermate stabiel en veilig

Achterwiel Aandrijving

Met de krachtige achterwiel aandrijving op de grote 16 inch wielen heeft u veel stabiliteit en tractie. Zo kunt u bijna elke ondergrond aan.

Onafhankelijke voorvering

De onafhankelijk voorvering zorgt voor veel comfort en maximaal contact met de ondergrond. Hobbels en drempels zijn geen enkel probleem

Instappen Op De Scoozy C

Door de armleuning aan 1 van de zijden opzij te klappen kunt u eenvoudig instappen op de Scoozy , de voorwielen draaien hierbij weg voor extra ruimte om in te stappen. Een uniek gepatenteerd systeem

Opladen

Met de nieuwste technieken kunt u tot 100 km erop uit met de Scoozy . Dankzij het regeneratieve remsysteem wordt er extra energie gecreëerd voor een maximaal actieradius.

Accessoires 

De Scoozy is uit te rusten met diverse accessoires om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Informeer naar de mogelijkheden.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken