Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
31 mrt 2021

Opvouwbare Elektrische Rolstoel Joyrider & Splitrider Nu Ook Met Anti-lek Banden

Opvouwbare Elektrische Rolstoel Joyrider & Splitrider Nu Ook Met Anti-lek Banden

31-03-2021

De mooie dagen komen er weer aan en het is buiten weer heerlijk vertoeven. U kunt weer lekker erop uit of gewoon een blokje om of naar het bos. De lichtgewicht opvouwbare rolstoel Joyrider en Splitrider zijn hier uitermate geschikt voor en kunnen eenvoudig vervoerd worden. Nu is er ook een optie mogelijk met massieve anti-lek banden, waar voorheen alleen luchtbanden leverbaar waren. Natuurlijk geven de speciale luchtbanden wel meer comfort dan anti-lek banden maar kunnen deze massieve banden niet meer lek en hoeft u zich geen zorgen te maken voor een lekke band.

Uitproberen van de Lichtgewicht Opvouwbare Elektrische Rolstoel Joyrider & Splitrider Rolstoel

Als officiële dealer van Nederland voor de Joyrider en Splitrider Rolstoel kunt u bij ons deze dus exclusief ook krijgen met massieve banden. Het uitproberen kan geheel vrijblijvend bij ons in de showroom in een rustige omgeving zowel binnen als buiten.

Als officiële dealer van Nederland vind u bij ons alle kleuren op voorraad met alle mogelijkheden voorhanden. De rolstoelen zijn allemaal nieuw en kunnen eventueel meteen meegenomen worden als deze naar wens bevallen.

Opvouwbare Elektrische Rolstoel Joyrider & Splitrider Nu Ook Met Anti-lek Banden

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken