Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
17 nov 2021

Rechte Traplift – Welke Past Bij U ?

U heeft thuis een rechte trap binnen of buiten en bent aan het kijken naar een traplift voor een rechte trap. Voor rechte trappen zijn er diverse soorten oplossingen en verschillende trapliften mogelijk . In overleg met u is het goed om te kijken naar de beste oplossing die binnen uw budget past. Een rechte traplift is speciaal gemaakt voor rechte trappen en kan alleen in 1 rechte lijn op en neer. Wij kunnen u maar liefst 5 verschillende modellen trapliften voor rechte trappen leveren en kunnen zo goed bekijken wat de meest geschikte oplossing is . Enkele voorbeelden zijn :

 • De Handicare 1100 : De slankste rail zonder tandrail en geen vet of stof nodig
 • De Handicare 1000 Ons smalste model met optioneel extra stevigheid voor de zwaardere persoon
 • De Handicare 1000XXL Een zeer sterke traplift voor mensen met overgewicht leverbaar met een draagvermogen tot 200 kg

Prijzen Van Een Rechte Traplift

Een veel voorkomende en niet onbelangrijke vraag is wat een traplift kost en wat de prijzen zijn per model. Een traplift is maatwerk en afhankelijk van uw situatie , de lengte van de trap, soort stoel, stroom voorziening ect komt hier een prijs uit rollen . Dit kan bij iedereen anders zijn. Daarom is het ook belangrijk dat een adviseur eerst de situatie bij thuis bekijkt en u advies geeft over de mogelijkheden. Samen met u wordt er bekeken wat de beste oplossing is en hier komt een offerte uitrollen zodat u een goed overzicht heeft van de kosten. Om u toch een idee van prijs te geven begint een traplift voor een rechte trap op ongeveer 2750,-

Advies Gesprek Traplift Rechte Trap

Wilt u graag advies aan huis over een traplift en dat een adviseur de situatie bij u thuis komt bekijken en inmeten dan is dit geheel gratis en vrijblijvend mogelijk. U kunt contact opnemen met onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl en hier u adres en contact gegevens achterlaten zodat onze adviseur in trapliften contact met u kan opnemen voor het maken van een afspraak. Deze is dus altijd gratis en vrijblijvend ook al maakt u na de offerte geen gebruik van de traplift diensten.

Voordelen van een rechte traplift

 • Strak en stijvol ontwerp
 • Snel te leveren
 • Zeer veilig in gebruik
 • Voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen
 • Bevestiging op de trap
 • Keuze uit verschillende kleuren
 • Keuze uit verschillende stoelen
 • Snel te plaatsen
 • Veel opties mogelijk naar wens

Van Traplift Advies Gesprek Tot Plaatsing Van De Rechte Traplift

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken