Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
8 feb 2022

Rehasense Streamer – De Lichtste aluminium rollator 5,7 kg

De nieuwste Rehasense rollator is de Streamer, een zeer lichte aluminium rollator met een gewicht van 5,7 kg. Dit is maar net iets meer dan de Carbon rollators waardoor de rollator mooi licht is in gewicht. Hierdoor is deze gemakkelijk mee te nemen in de auto. De prijs van de rollator is een stuk lager wat deze rollator ook erg aantrekkelijk maakt.

Modern Design

De Streamer rollator heeft een mooi modern strak design wat zeer functioneel en veilig is . De rollator is in drie kleuren verkrijgbaar: rood, zwart en champagne. Aan de voorzijde zit  een luxe, zwarte tas die afsluitbaar is met een magneetklep. Ook is de tas voorzien van een reflecterende strook.

Loop Comfort

De Streamer rollator is voorzien van zachte anti-lek dempings- bandjes waardoor de rollator erg comfortabel loopt. Dit vangt trillingen op en geeft in vergelijking met massieve (harde) bandjes veel meer rust tijdens het lopen bij oneffenheden op het wegdek. De rollator stuurt hierbij ook erg licht en is wendbaar.

Uitgevoerd Met Looprem en Parkeerrem

De remmen van de Streamer rollator remmen zeer licht en zijn met weinig kracht te bedienen. Deze kunnen tijdens het lopen gebruikt worden door in de hendel te knijpen waardoor u tijdens het lopen kunt afremmen. Door de hendel aan de remmen aan beide zijden naar beneden te drukken komt deze op de parkeerstand te staan. Dit kan gedaan worden wanneer u bijv. even wilt gaan zitten op de rollator om uit te rusten of wanneer u een praatje maakt met iemand.

Hoogte Van De Lichtgewicht Streamer Rollator Instellen

De handvaten zijn eenvoudig in hoogte te verstellen, dit door het losdraaien van de draaiknop aan de zijkant van het frame. Vervolgens kunt u de framebuizen stapsgewijs omhoog of omlaag verstellen. Wanneer u de juiste hoogte heeft bereikt zet u deze vast door de draaiknop weer stevig vast te draaien. De juiste hoogte kunt u aanmeten door rechtop achter de rollator te gaan staan met uw armen langs het lichaam, wanneer het midden van het handvat op polshoogte komt, heeft u de ergonomische hoogte bereikt en loopt u netjes rechtop achter de rollator met de schouders in een natuurlijke positie.

Optioneel Met Rugband

Het is altijd prettig als u in welke gelegenheid dan ook even gebruik kunt maken van het zitje op de rollator. Deze mogelijkheid is er en het zitje is belastbaar tot maximaal 150 kg. Om u tijdens het zitten nog een steuntje in de rug te geven is er optioneel een rugband bij te kopen. Dit maakt het ook wat veiliger wanneer u achterover leunt, u altijd tegen de rugband aan steunt waardoor u niet achterover kunt vallen.

Opvouwen En Meenemen Van De Lichtste Rollator Streamer

Het opvouwen van de Streamer rollator gaat erg gemakkelijk d.m.v. een lus op het zitje waarmee u de zitting omhoog trekt. De rollator vouwt dan dicht, en klikt vast met de rode vergrendelingsknop. Wanneer u de rollator weer wilt uitklappen, drukt u gemakkelijk met u duim op de rode vergrendelingsknop waardoor de rollator zich weer uitvouwt. U drukt met u handen aan de voorkant van de zitting dan klikt de rollator zich weer vast en bent u weer klaar om op pad te gaan!

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken